INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

Du vil bli videresendt om X sekunder [cle1: SECONDES Lang:nb]

Glem bensinstasjoner, støy og forurensning. Tenk ansvarlig og gå over til ren energi med elbiler fra CITROËN. I utvalget finnes en liten bybil, en cabriolet og en lett varebil. Alle er kompakte og skreddersydde for bykjøring. De har dessuten raske ladesystemer og nok rekkevidde for all hverdagskjøring, og en rekke teknologiske og kreative løsninger for å mote morgendagens utfordringer! 

 

Helelektrisk drivverk

Moteur electrique voiture citroen

 

Det helelektriske drivverket gir unik kjørekomfort. Elbilen er stillegående og lett å kjøre både i byen og på landeveien. Med en toppfart på 130 km/t er den perfekt for bytrafikken, og en rekkevidde på 150 km til 170 km (avhengig av modell) gjør den også ideell for de lange turene. Elbilen fra CITROËN leveres også med en 8-års/100 000 km batterigaranti.         

 

Forenklet lading

rechargement-voiture-electrique.jpg

 

Din elektriske CITROËN lades opp på få minutter på offentlige ladestasjoner, hjemme via en vanlig 230 V-stikkontakt og ved hjelp av bevegelsesenergien som oppstår ved fartsreduksjon og bremsing når du er på veien. Systemet er enklere, mer miljøvennlig og mer økonomisk.

Elegant design

Citroen C-Zero

CITROËN tilbyr en rekke elbiler, fra en snerten bybil til en komfortabel og fleksibel lett varebil som tilpasser seg til dine profesjonelle behov. Bli kjent med den stilrene og urbane CITROËN C-ZERO, en nyskapende og pålitelig bybil. I segmentet lette varebiler, overrasker den helelektriske CITROËN Berlingo med en harmonisk kupé og generøs lastekapasitet som dekker behovene i jobbhverdagen din.

CITROËN C-Zero

Med avrundet tak og flytende, runde linjer er CITROËN C-ZERO en helelektrisk bybil med en svært urban stil. Kompakte mål (bare 3,48 m lang) gjør den spesielt smidig i byen. Samtidig er den kompromissløs på innsiden med fire fullverdige seter, mange oppbevaringsrom og et bagasjerom på 166 liter. Denne kompaktmodellen er designet for bykjøring og hverdagsturer.
voiture-electrique-czero.jpg
E-Berlingo Multispace

Citroën E-Berlingo

Stig inn i den helektriske flerbruksbilen E-Berlingo. En elbil som rommer ditt behov for minneverdige kjøreturer med familien. Praktisk til frakt av både venner, familie, og utstyret du trenger å ha med.

CITROËN Berlingo Electric

CITROËN Berlingo Electric er en perfekt arbeidspartner. Med et harmonisk design, skyvedører og stort lastevolum er den en stilig og praktisk elbil.
1250x520_Berlingo1.jpg
Top