INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

Du vil bli videresendt om X sekunder [cle1: SECONDES Lang:nb]

Nye Citroën C3 er en unik sedan med en design som skiller seg ut i mengden. Den fås i hele 97 forskjellige eksteriørkombinasjoner og ligner ikke på noen annen bil du har sett. Nye Citroën C3 har nye Advanced Comfort-seter og en fjæring som er best i klassen. Den har også en rekke nettbaserte funksjoner og tolv førerassistentsystemer som gjør hverdagen enklere for føreren. 

SE VIDEO AV NYE CITROËN C3


NYTT
FRONTPARTI

NYTT
FRONTPARTI

Fronten på den nye Citroën C3 markerer begynnelsen på en ny stilepoke hos Citroën.

97
MULIGE
KOMBINASJONER
97
MULIGE
KOMBINASJONER

Den nye Citroën C3 har blitt en fargerik bil som ikke ligner på noen annen bil i segmentet. Fokuset på særpreg har vært helt bevisst, og tilpassingsmulighetene er da også mange: Velg mellom hele 97 forskjellige eksteriørkombinasjoner, 3 takvarianter, 3 interiører og noen helt nye felgmodeller.

CITROËN
ADVANCED
COMFORT®
CITROËN
ADVANCED
COMFORT®

Den nye Citroën C3 er utviklet for å gi en mest mulig behagelig opplevelse ute på veien. Følelsen av velvære forsterkes av de nye Citroën Advanced Comfort-setene, som gjør en allerede behagelig kjøreopplevelse enda mer komfortabel.

TOLV
FØRERASSISTENTSYSTEMER
TOLV
FØRERASSISTENTSYSTEMER

Den nye Citroën C3 er utstyrt med tolv førerassistentsystemer. Førerassistentsystemene gir ekstra trygghet i hverdagen. De gjør det enklere å parkere og rygge, bedrer trafikksikkerheten og forebygger ulykker. 

DESIGN

Designen til den nye Citroën C3 utstråler kraft og energi. De muskuløse formene fremheves av nye SUV-inspirerte designelementer.

Superposition_Design_DSK_1500x600
Face-Avant_625x400

SELVSIKKER STIL

Den nye Citroën C3 markerer begynnelsen på en ny stilepoke for Citroën. Stilen er mer selvsikker og dynamisk, med en front som er inspirert av konseptbilen CXPERIENCE.

OPPTIL 97 FORSKJELLIGE EKSTERIØRKOMBINASJONER

TILPASS DIN NYE CITROËN C3

SYV KAROSSERIFARGER

To nye lakkfarger, som har fått navnene rød Elixir og blå Spring, har kommet i tillegg til fargene vi kjenner fra før (sort Perla Nera, grå Artense, grå Platinium, Beige Sable og hvit Banquise).


Teintes-carosserie2_625x400

FIRE FARGEPAKKER

Pack-Color_1500x400

Fargepakkene består av fargede detaljer, blant annet innfatningene rundt tåkelysene og Airbump®-panelene.  På den nye Citroën C3 fås fargepakken i Émeraude Anodisé i tillegg til de velkjente variantene i sort, hvitt og rødt.

FIRE TAKFARGER

Taket på den nye Citroën C3 fås i en ny, trendy farge, blå Émeraude, i tillegg til hvit Opale, sort Onyx og rød Aden. Takfargene matcher speilhusene og dekoren på sidevinduene.


Teintes-toit-C3_625x400

TRE TAKDEKORER

Decor-toit-4_1500x400

Rød, Émeraude og Techwood. Tilpass taket på den nye Citroën C3 med en av de tre takdekorene.

TRE INTERIØRER

Trois-Ambiance-Interieure-2_1500x400

I tillegg til det stilrene standardinteriøret kan den nye Citroën C3 leveres med to nye interiører (ekstrautstyr), som blant annet omfatter spesialdesignede setetrekk og fargede detaljer:

. Émeraude skaper spennende kontraster mellom mørke hovedfarger og detaljer i spreke farger.
. Techwood er inspirert av skandinavisk design med eksklusive og myke materialer.

CITROËN
ADVANCED COMFORT®

Interiøret i den nye Citroën C3 er basert på Citroëns Advanced Comfort®-program. Den nye Citroën C3 har plass til fem personer og har fått en rekke forbedringer som gir økt velvære for både fører og passasjerer. 

Citroen-Advanced-Comfort_DSK_1500x600
Sieges-Advanced-Comfort_625x400

NYE
CITROËN ADVANCED COMFORT-SETER

Advanced Comfort-setene i den nye Citroën C3 er designet og utviklet av Citroën.
De romslige setene har en lekker design og gir en svært komfortabel sittestilling med polstringer og korsryggstøtte.

BAGASJEROM PÅ 300 LITER

OG MANGE OPPBEVARINGSROM

Coffre-Rangement_1500x400

Den nye Citroën C3 er en praktisk hverdagsbil. Oppbevaringsrommet i midten gjør det enklere å holde orden og frigjør plass foran i bilen. Bilen har også et stort hanskerom (6,25 liter) og store oppbevaringsrom i begge fordørene.  I det romslige bagasjerommet på 300 liter får du plass til alt du måtte trenge av bagasje.

TEKNOLOGI

Den nye Citroën C3 leveres med sikkerhets- og komfortutstyr som gjør hverdagen enklere. Utstyret er utviklet med utgangspunkt i kundenes behov og hvordan bilen faktisk blir brukt. 

WIP_Technologies-Superposition_DSK_1500x600

TOLV FØRERASSISTENTSYSTEMER

STRESSFRI KJØRING

PARKERINGSSENSORER FORAN

PARKERINGSSENSORER FORAN

For å gjøre bykjøring enklere er bilen utstyrt med hele seks parkeringssensorer foran, som varsler deg om hindringer med et lydsignal.

NØKKELFRI ADGANG OG START

NØKKELFRI ADGANG OG START

Du kan låse opp og låse bilen og starte motoren med nøkkelen i lommen. Bilen gjenkjenner deg når du nærmer deg. 

ACTIVE SAFETY BREAK

ACTIVE SAFETY BREAK

Dette nødbremssystemet reduserer kollisjonsfaren. Det fungerer fra 5 km/t og reagerer både på stillestående objekter og objekter i bevegelse. Systemet reagerer også på fotgjengere. Hvis du ikke reagerer på advarselen om kollisjonsfare, bremser systemet automatisk.

BAKKESTARTASSISTENT

BAKKESTARTASSISTENT

Dette førerassistentsystemet gjør det enklere å starte i oppoverbakke. Det stabiliserer bilen i 2 sekunder i stigninger på over 3 %, slik at bilen ikke triller bakover når du slipper bremsepedalen.

TRETTHETSVARSLER

TRETTHETSVARSLER

Dette systemet overvåker førerens årvåkenhet ved å registrere eventuelle kursendringer i forhold til veioppmerkingen. Funksjonen er spesielt beregnet på strekninger med fartsgrense over 65 km/t.

FILSKIFTEVARSLER

FILSKIFTEVARSLER

Systemet forebygger farlige situasjoner på grunn av uoppmerksomhet og tretthet bak rattet fra 60 km/t. Hvis bilen krysser kjørefeltlinjen uten at du setter på blinklyset, varsles du med et lydsignal og et symbol på instrumentpanelet. 

CRUISEKONTROLL MED SKILTGJENKJENNING

CRUISEKONTROLL MED SKILTGJENKJENNING

Funksjonen for skiltgjenkjenning foreslår å bruke den sist registrerte hastigheten som ny hastighetsinnstilling for cruisekontrollen.

RYGGEKAMERA

RYGGEKAMERA

Når du setter bilen i revers, viser ryggekameraet området bak bilen på bilens hovedskjerm. På skjermen vises i tillegg fargede markører som indikerer avstanden til eventuelle hindringer. Det gjør det enklere å rygge og parkere.

COFFEE BREAK ALERT

COFFEE BREAK ALERT

Systemet varsler deg om at det er på tide med en pause når du har kjørt to timer i strekk i over 65 km/t.

AUTOMATISKE NÆR-/FJERNLYS

AUTOMATISKE NÆR-/FJERNLYS

Denne funksjonen registrerer om det er andre kjøretøyer i nærheten og veksler automatisk mellom fjern- og nærlys etter behov.

FARTSGRENSEGJENKJENNING OG ANBEFALT HASTIGHET

FARTSGRENSEGJENKJENNING OG ANBEFALT HASTIGHET

Systemet gjenkjenner fartsgrenseskiltene og viser fartsgrensen på instrumentpanelet. Hastigheten kan deretter lagres som innstilling for cruisekontrollen/hastighetsbegrenseren. Systemet fungerer i alle hastigheter og registrerer også opphevelsesskilt for fartsgrensene. 

BLINDSONEVARSLER

BLINDSONEVARSLER

Systemet varsler om kjøretøyer i blindsonen ved hjelp av en indikator på sidespeilet. Prinsippet er det samme som for ryggesensoren, og funksjonen øker sikkerheten betydelig, for eksempel på motorveier i urbane strøk.

Connectivite_625x400

NETTBASERTE TJENESTER

NYE TJENESTEPAKKER

Den nye Citroën C3 leveres med flere nye nettbaserte tjenester som er enkle å bruke:
 • Connect Assist (sikkerhet og assistanse)
 • Connect Nav (navigasjon)
 • Connect Play (infotainment)

 • Disse tjenestepakkene, som er knyttet til Citroën Advanced Comfort®-programmet, skal gjøre det enklere og mer intuitivt å bruke de nettbaserte tjenestene med optimal sikkerhet, enklere navigasjon og stabil nettilgang.

  NYESTE GENERASJON MOTORER

  OG EAT6 AUTOMATGIRKASSE

  Motorisation_1500x400

  Den nye Citroën C3 leveres med nyeste generasjon motorer med høy ytelse og god drivstofføkonomi. Alle motorene oppfyller kravene i Euro 6-utslippsstandarden:
  . 3-sylindret PureTech bensinmotor med 82 hk (PureTech 82 S&S BVM5) eller 110 hk (PureTech 110 S&S BVM6)
  Den nye Citroën C3 leveres også med EAT6 automatgirkasse (PureTech 110 S&S EAT6) som gir maksimal smidighet og trygghet bak rattet.

  Top