Vi bruker informasjonskapsler/cookies fordi vi vil gjøre våre nettsider brukervennlig og hele tiden forbedre de. Hvis du vil fortsette å bruke nettsiden, godtar du dermed bruk av informasjonskapsler/cookies.

Om våre informasjonskapsler

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NB] [cle1: SECONDES Lang:NB]
MyCitroen - din reisevenn

Last ned MyCitroën-appen på din smarttelefon og dra nytte av informasjon og tjenester som er tilpasset din Citroën

DIN BIL

Finn hvor bilen din er parkert

520x293_My_Citroen_Geo-localisation

Med funksjonen "siste parkering" i MyCitroën app, er det ikke noe problem å finne bilen igjen... Bare la appen veilede deg til bilens nøyaktige plassering!

Full kontroll på dine turer

consulter les statistiques d’un itinéraire

Varighet, avstand, forbruk... Finn detaljene på alle dine reiser med "Kjøring" funksjonen. Kategoriser dine reiser i forhold til privat eller jobb, og sjekk statistikk på reisene dine, for eksempel gjennomsnittlig forbruk. Et nyttig verktøy for førere som ønsker full kontroll på bilens egenskaper og effektivitet.

VEDLIKEHOLDSPLAN

Med MyCitroën finner du all informasjon du trenger om bilens vedlikeholds- og serviceplan: garanti, kjørelengde og kommende service.

Du er direkte koblet til din valgte 'foretrukne forhandler'. Du kan også enkelt booke en servicetime i appen.

Det er lettere, tryggere og mer praktisk!
Vedlikeholdsplan MyCitroen

INFORMASJON OM din BILEN

GIF - indikatorlys Citroen app

Med MyCitroën-appen kan du raskt få tilgang til all informasjon knyttet til din bil.

Et varsellys? Med MyCitroën kan du få tilgang til en veiledning som forteller deg betydningen av hvert dashbord-varsellys med informasjon om hvordan du løser problemet.

Ingen instruksjonsbøker og harde skuldre, en veiledning til dashbordets varsellys er nå tilgjengelig på smarttelefonen din.

ASSISTANsE

-

Et sammenbrudd, eller en ulykke? Ikke få panikk! Med MyCitroën app, får du lett tak i din forhandler. På siden "Kontakt og assistanse" kan du også raskt kontakte vår støttetjeneste.

assistance utilisateur
Top