Du vil bli videresendt om sekunder

Siden etableringen av merkevaren i 2019, har du vært en del av Citroën. Ditt liv og dine ønsker er vår inspirasjonskilde. Vi er INSPIRED BY YOU.

CITROËN
"INSPIRED BY YOU"

Fra André Citroëns tid til i dag, designer og innoverer vi for å forbedre hverdagen din. For å definere og realisere visjonen vår, blir vi inspirert av deg.
Vi er oppmerksom på dine drømmer om større frihet og vakrere eventyr, om lykkeligere øyeblikk, og søtere mandagsmorgener.
Vi lager, produserer og utvikler dristige, visjonære biler og tjenester som er frukten av en uuttømmelig inspirasjonskilde: deg.

Å være menneskesinnet er vår grunn til å være.

Inspired_By_You_615x500
Citroen-cars-animation-0.5

ET KULT
OG UNIKT DESIGN

FORDI DU ØNSKER Å SKILLE DEG UT

Citroëns tilnærming til bildesign er unik: vær dristig og skiller deg ut.
Hvordan kommer vi dit? Ved å leke med kodene og ikoniske detaljene til modellene våre fra fortiden, og alltid se etter enkelhet. Det er dette som gjør vårt utvalg av kjøretøy veldig forskjellig fra det du ser på gaten.

HVORDAN UTTALE CITROËN?

Hvordan uttale Citroën?
Det er så enkelt som kjøreopplevelsen vår!

HISTORIEN OM CITROËN-LOGOENE

  • I 1900 utnyttet André Citroën vellykket et patent på tannhjul i form av doble chevrons, et symbol som han tok opp igjen i 1919, da han lanserte i bilbygging.
  • Mellom 1921 og 1936 erstattes ovalen med en sekskant på blå bakgrunn som får frem de gule chevronene, da vises navnet Citroën.
  • På begynnelsen av 1930-tallet dukket det opp en parallell logo, som representerte en svane som seilte i Citroën sperrer, for å symbolisere de nye flytende motorene.
  • I 1959 stikker de gule chevronene ut fra en hvit ellipse, så i 1966 er navnet Citroën integrert i en blå firkant.
  • Fra 1985, for å modernisere bildet av merket, er sperrene nå hvite og satt inn i en rød firkant.
  • I 2009 har den splitter nye logoen krom og avrundede chevroner, i 3D, med Citroën påskrevet i rødt nedenfor og i 2016 ble en slank 2D-versjon, inspirert av flat design, avduket.

  • Logosavecdates_597X500
    Top