Hopp til innholdet
CITROËN SUV

CITROËN AIRCROSS SUV-MODELLER

Citroëns SUV-modeller skiller seg ut med sprek design og fleksible løsninger. De har fantastisk kjørekomfort takket være fjæringen med Progressive Hydraulic Cushions® og er utstyrt med mange nyttige teknologiske løsninger, blant annet førerassistentsystemer, sikkerhetsfunksjoner og multimedietjenester. I tillegg har de stort bagasjerom. 

NYE CITROËN C5 AIRCROSS

Citroën C5 Aircross setter standarden for komfort, plass og fleksibilitet og har fått en oppdatert og mer kraftfull design med større særpreg. Det innebærer et kvalitetsløft i både innvendig og utvendig design, noe som gjenspeiles i for eksempel frontpartiet, lyssignaturen bak, lettmetallfelgene, fargene og materialene i kupeen, berøringsskjermen på 10 tommer og midtkonsollen.

Citroën C5 Aircross er utstyrt med sikkerhets- og førerassistentsystemer og de nyeste nettbaserte løsningene som bidrar til behagelig og trygg kjøring.

NYE CITROËN C5 AIRCROSS LADBAR HYBRID

Den nye ladbare hybriden Citroën C5 Aircross har en elektrisk rekkevidde på opptil 55 km (WLTP). Det gir deg fordelen og komforten med elektrisk kjøring i hverdagen, mens bensinmotoren sørger for ubegrenset rekkevidde på lengre turer.

Nye Citroën C5 Aircross ladbar hybrid gir i tillegg avgiftsfordeler.