Hopp til innholdet
Familiebiler

CITROËNS FAMILIEBILER 

Se Citroëns utvalg av familiebiler, inkludert nye Citroën ë-Berlingo og Citroën SpaceTourer. 

Familiebilene er praktiske til daglige kjøreturer og har mye komfort- og sikkerhetsutstyr. Du kan velge mellom versjoner med 5, 7 eller 8 seter. Du får praktiske løsninger, avansert teknologi, mange oppbevaringsrom og god plass til hele familien.

NYE CITROËN Ë-BERLINGO

Flerbruksbilen Citroën ë-Berlingo har en rekke praktiske løsninger og god plass. Den fås i størrelsene M og XL. Den har Citroëns egenutviklede Modutop®-tak som slipper inn mye lys i kupeen, og 92 liter med praktisk oppbevaringsplass for hele familien.

Nye ë-Berlingo har en rekkevidde på opptil 280 km (WLTP) som gir frihet både i og utenfor byen.

CITROËN Ë-SPACETOURER

Citroën ë-SpaceTourer er designet for utflukter med familie og venner og har en romslig og komfortabel kupé med seter som har Advanced Comfort-teknologi. 

Flerbruksbilen fås i tre lengder (XS, M og XL) med plass til opptil 8 personer. Den har delt soltak som slipper inn mye lys og har to separate solgardiner. 

Du kan skyve 2/3–1/3-baksetene fremover eller bakover for å justere benplassen. Bilen har en rekke oppbevaringsrom, blant annet hanskerom med kjøling, og med opptil 6 USB-, 12 V- og 220 V-kontakter er det mange lademuligheter for trådløst utstyr.