COVID-19 | Informasjon knyttet til Koronaviruset.

LES MER

Du vil bli videresendt om X sekunder [cle1: SECONDES Lang:nb]

 

SJEKK UT SISTE EPISODE HER!

I denne episoden har vår egen Citroën-fører Mads Østberg utfordret Erik Follestad til duell i Citroën C3 R5-rallybil. Det er samme type bil som Mads leder WRC2-mesterskapet med, men som alltid er det en liten tvist når man konkurrerer i Spårtsklubben. 

Og hvem er egentlig mest redd, kartleser Torstein Eriksen, Mads Østberg som er ansvarlig for bilen, eller Follestad sjøl? Det er bare å spenne seg fast!

Spårtsklubben er et underholdningsprogram på VGTV. Spårtsklubben er muligens Norges mest populære web-TV program. Her kan du finne alle mulige sprell de finner på og mer informasjon om vårt samarbeid. Vi er INSPIRERT.

Spårtsklubben + Citroën = Leken galskap 

 

Spårtsklubben er et underholdningsprogram på VGTV som deler de beste og morsomste klippene fra sportsverden, og mye, mye annet. Spårtsklubben er muligens Norges mest populære WEB-TV program.

I panelet sitter Spellemann-vinner og tidligere fotballspiller Mads Hansen, hockeyprofil Erik Follestad, programleder Ida Fladen og sportsjournalist Jon Martin Henriksen som også er panelets programleder.

Her kan du finne alle mulige sprell de finner på og mer informasjon om vårt samarbeid.

Spaartsklubben

Spårtsklubbens første møte med sin nye bil

- Vi ser ut som et danseband

Top