Du vil bli videresendt om sekunder

Spårtsklubben er et underholdningsprogram på VGTV. Spårtsklubben er muligens Norges mest populære web-TV program. Her kan du finne alle mulige sprell de finner på og mer informasjon om vårt samarbeid. Vi er INSPIRERT.

 

SJEKK UT SISTE EPISODE HER!

RØDT LYS, MED BIL

Mange av oss har lekt rødt lys som barn, men det er antakelig ikke så mange som har testet dette med bil. Erik Follestad (C4 Cactus), Mads Hansen (C5 Aircross), Jon Martin Henriksen (Jumpy) og Ida Fladen (Berlingo) kjempet en bitter kamp på parkeringer ved Bjerke Travbane. Konkurransen er enkel, førstemann til mål uten å bli sett, vinner!

Å SKIFTE DEKK KAN TYDELIGVIS VÆRE VANSKELIGERE ENN MAN SKULLE TRODD

Se hvordan det gikk når Jon Martin og Ida skulle konkurrere i å skifte dekk fortest geleidet av svært pedagogiske Erik Follestad og Mads Hansen. Ønsker du å få hjelp til å skifte dekk? Våre forhandlere hjelper deg gjerne (uten pedagogisk veiledning).

Follestad mot Østberg i rallyduell

 

I denne episoden har vår egen Citroën-fører Mads Østberg utfordret Erik Follestad til duell i Citroën C3 R5-rallybil. Det er samme type bil som Mads leder WRC2-mesterskapet med, men som alltid er det en liten tvist når man konkurrerer i Spårtsklubben.
Og hvem er egentlig mest redd, kartleser Torstein Eriksen, Mads Østberg som er ansvarlig for bilen, eller Follestad sjøl? Det er bare å spenne seg fast!

Spårtsklubbens første møte med sin nye bil

- Vi ser ut som et danseband

 

C5 Aircross er den offisielle Spårtsklubben bilen. Ønsker du å finne ut mer om den eller teste den sjæl?

 

Spårtsklubben + Citroën = Leken galskap 

 

Spårtsklubben er et underholdningsprogram på VGTV som deler de beste og morsomste klippene fra sportsverden, og mye, mye annet. Spårtsklubben er muligens Norges mest populære WEB-TV program.

I panelet sitter Spellemann-vinner og tidligere fotballspiller Mads Hansen, hockeyprofil Erik Follestad, programleder Ida Fladen og sportsjournalist Jon Martin Henriksen som også er panelets programleder.

Her kan du finne alle mulige sprell de finner på og mer informasjon om vårt samarbeid.

 

Ønsker du mer lekent innhold? Meld deg opp til vårt nyhetsbrev her.

Spaartsklubben
Top