Du vil bli videresendt om sekunder

Mer enn 30 millioner mennesker i Europa lider av kronisk kinetotia syndrom, mer kjent som bilsyke eller reisesyke. Én av tre, uansett alder, opplever å bli reisesyke minst en gang i livet - til sjøs, i bil, buss eller på flyreise.

Seetroën brillene er et veldig anvendelig og effektivt hjelpemiddel mot reisesyke.

TEKNOLOGI & DESIGN

Seetroën brillene er egentlig utviklet for seilere. De bruker Boarding Ring™ teknologi utviklet av et fransk startup-selskap. Den patenterte og testede løsningen er 95 % effektiv.

Utstyrt med flytende væske i ringene rundt øynene; både langs den frontale aksen (venstre/høyre) og den sagitale aksen (fram/bak), gjenskaper brillene den horisontale linjen for å løse konflikten som oppstår mellom sansene og skaper plagene.

Til utformingen av brillene brukte Citroën et designstudio basert i Paris som heter 5.5. De har inkorporert merkevarens enkle, lekne og ergonomiske stil i designet. Resultatet er et brillepar med high-tech utseende i hvit plast med en komfortabel overflate.

 

 

 

KOMFORT

EN CITROËN-LØSNING FOR ALLE

Seetroën brillene kan brukes av både voksne og barn over ti år (når det indre øret er ferdig utviklet).

Brillene er glassløse, så de kan brukes av hele familien og andre i reisefølget. De kan også brukes over andre briller.

Visuel1_625x300

BRUK

VIRKER PÅ MINDRE ENN 12 MINUTTER

Printscreen1_400x300

Seetroën brillene kan brukes i bil, så vel som på buss, tog fly.

Ta på brillene så snart du begynner å føle deg litt uvel.

Printscreen2_400x300

Etter ti til tolv minutter vil brillene ha hjulpet hjernen med å synkronisere bevegelsene oppfattet av det indre øret mens øynene var fokusert på et immobilt objekt slik som en telefon eller en bok.

Printscreen3_400x300

Ta Seetroën brillene av igjen og nyt resten av turen.

Top