Du vil bli videresendt om sekunder
19_19_Concept

Citroën 19_19 Concept, en reise i e-komfort

Etter at Ami One-konseptet med elektrisk mobiliteten i byen ble avslørt i februar i fjor, presenterer Citroën nå 1919-konseptet, som uttrykker Citroëns visjon om ekstrem komfort og utvidet mobilitet for å komme ut av byene. To elektriske konseptbiler som svarer til alle behovene til kundene som er villige til å være frie til å flytte, i en verden som ber om "alltid mer".

Som et ekte merkevare-manifest er 19_19 Concept en ukonvensjonell tolkning av de tradisjonelle retningene i bilindustrien. Et teknologisk aerodynamisk objekt med eksepsjonelle proporsjoner og en spektakulær, løftet og transparent kapsel-design inspirert av luftfartens verden.

Den nye konseptbilen viser hvordan høy komfort er i tjeneste med fremtidens mobilitet;

  • Gjennom sitt design: en kupé designet som en stue både i utformingen og materialer - setene omfavner passasjerene med en unik følelse av absolutt komfort;
  • Gjennom sin teknologi: med en hel-elektrisk konseptbil med rekkevidde på 800 km blir det som å dra på en magisk reise i den løftede kupéen utstyrt med Progressive Hydraulic Cushions® støtdempere, kombinert med smart aktiv kontroll og selvkjørende egenskaper og proaktiv personlig assistent som kan samhandle med passasjerene - det hele gjør kjøreturen til en utrolig ny opplevelse.


19_19 Concept ble avduket for første gang under VivaTech i Paris 16. mai 2019.

Finn ut mer her: https://www.citroen.no/citroen-universet/konseptbiler/19-19-concept.html

Top