Du vil bli videresendt om sekunder
C3-JCC_DSK_747x400

CITROËN C3 JCC+ LIMITED EDITION NÅ TILGJENGELIG FOR BESTILLING

Citroën C3 JCC +, presentert på" La Maison Citroën "-standen på Paris Motor Show, er nå tilgjengelig for bestilling på www.citroën.fr med en leasingavtale (fra €254 per mnd.).

Den nye versjonen, Designet av Jean-Charles de Castelbajac, er produsert i 99 enheter som skiller seg ut med sin enestående personlighet og gjennom sin salgsmetode.

Citroën er et innovativt merke inspirert av kunder og deres livsstil for bilkjøring, ved å selge den begrensede utgaven 100% på nett, for en lettere og mer fredelig bilopplevelse.

C3 JCC +: 99 ENHETER TILGJENGELIG PÅ NETT

 

LEASINGTILBUD TILGJENGELIG PÅ NETT FRA € 254 PER MÅNED

Citroën C3 JCC + Limited Edition, hvor hver modell har en metallplate nummerert # 1 til # 99 nederst på girspaken, demonstrerer også kreativitet og modernitet i salgsmetoden. Den selges på nett, på det franske salgsstedet www.citroen.fr/vehicules-neufs/citroen/citroen-c3-jcc/description.html. "Motebilen" med en unik personlighet er tilgjengelig fra og med i dag, med 3 års leasingavtale og € 2,500 nedbetaling, samt gratis garanti- og vedlikeholdskontrakt. Finansieringsalternativene varierer i henhold til kjørelengde:
- € 254 i måneden for 30.000 km
- € 265 per måned for 45.000 km
- € 288 per måned for 60.000 km

En forenklet og sikker kundeopplevelse

Citroën C3 JCC + er tro til slagordet "Inspired by You", og er inspirert av kunder og deres livsstil. Dette gir dem en enkel og rolig opplevelse gjennom en forenklet og sikker online-kjøpsmetode med følgende fordeler:

- 24/7 kjøp: Nettkjøp kan gjøres når som helst ved å ta ut en finansieringskontrakt på nett

- Forenklet betalingsmåte:

Med et par klikk på citroen.fr-nettsiden velger kundene deres tilbud og forhandler uten forpliktelser eller identifikasjonskrav

Kunder blir deretter omdirigert til PSA Finance France-nettstedet for å bekrefte bestillingen deres - helt på nett

- Sikker prosess: PSA Finance France tilbyr en helt sikker betalingsprosess, der kundene signerer kontrakten elektronisk (via Banque PSA Finance sin partner Universign)

- Kundeservice: Kunder har tilgang til en chat med en rådgiver og et telefonnummer hvis de har spørsmål, som dermed forenkler deres nettkjøp

- Levering nær hjemmet: Bilen leveres til forhandleren som først ble valgt av kunden.

NB: C3 JCC + begrenset utgave kan også bestilles i Citroën France-nettverket til en unik pris på € 22.950.

 

C3 JCC +: DESIGNERT AV JEAN-CHARLES DE CASTELBAJAC

RESULTATET AV TO FRANSKE KREATIVE VERDENER


Resultatet av et møte mellom to franske visjonærer med fargerike kreative tilnærminger, er Citroën C3 JCC + "motebil" designet av Jean-Charles de Castelbajac. Basert på tredje generasjon C3, en allsidig, tilpasningsdyktig bybil og Citroëns bestselgende modell . Den nye etableringen, som ble utstilt i september på La Maison Citroën-standen på Paris Motor Show sammen med E-MEHARI "kunstbil", trigger de kreative instinktene og uttrykker de to lidenskapene til Jean-Charles de Castelbajac: kunst og mote. Et internasjonalt varemerke med franske røtter, Citroën, fremmer fransk skapelse med den nye versjonen i begrenset opplag på bare 99 enheter. Hver og en bærer stolt JCC + monogrammet og er umiddelbart gjenkjennelig med sin svarte kroppsmaling preget av motedesignerens emblematiske farger, rød, blå og gul.

 

UNIKE EGENSKAPER

I visuelle termer står C3 JCC+ Limited edition umiddelbart ut:

- Svart eleganse utfyller kroppen, farget i Perla Nera Black, samt Airbumps® og 17-tommers Cross Black aluminiumsfelger 

- Rød lidenskap: omfavner Aden Rødt tak, som har en spesiell chevron-design, og understreker setene med en horisontal stripe og toppsøm på beskyttelsesmatten på passasjersiden

- Blått håp: fremhever Airbump®-omgivelsene, tåkelampeforsterkere og dashbord surround

- Gul utstråling: pynter sidespeilene og viser rattinnsatsen, formen på girstokken og den øvre beskyttelsesmatten på førersiden

- JCC + monogram: i form av et dekal på baklykta og solbeskyttelsesspeil

 

Citroën C3 JCC + er basert på den førsteklasses Shine-utformingen, har ekstrautstyr for komfort og sikkerhet, samt sikrer kontinuitet med omverdenen gjennom større tilkoblingsmuligheter:

- Safety 2 pack (aktiv sikkerhetsbrems, kjørehjelpssystem, kollisjonsrisikovarsel, intelligent lys, elektrokromisk innvendig bakspeil)

- ConnectedCAM Citroën® (120 ° vidvinkelkoblet kamera, full HD)

- Citroën Connect Nav 3D-tilkoblet navigasjon på 7-tommers nettbrett

- Citroën Connect Box med SOS-pakke og assistanse inkludert

- Blindsoneovervåkingssystem og ryggekamera.

Citroën C3 JCC + Limited edition har den beste drivstoffteknologien i C3-serien:

Høy ytelse, men likevel effektiv bensinmotor: PureTech 110 S & S med EAT6 automatisk girkasse

Top