Du vil bli videresendt om sekunder
Seetroen Citroen

CITROËN LANSERER BRILLER MOT BILSYKE: SEETROËN!

Den etterlengtede sommerferie med lange bilturer kan fort ødelegges. Nå som vi bruker smarttelefonen og nettbrett mer flittig, er både barn og voksne i faresonen for å blir mer påvirket av reisesyke. Over 30 millioner europeere lider av kronisk reisesyke. Som en respons har Citroën, en merkevare som er dedikert til komfort, utviklet SEETROËN – de første brillene som eliminerer reisesyke. Prinsippet er enkelt. De inneholde en farget væske som gjenskaper en horisontale linjen for å løse sansekonflikter.

Brillene er tilgjengelige nå for €99 på merkevarens livsstils-nettbutikk (lifestyle.citroen.com).

En video av brillene er tilgjengelig her: https://youtu.be/rjqv8A5mFBA.

Et populært merke som ønsker komfort for alle. Det er Citroën, og med det presenterer vi SEETROËN, de første brillene som skal få bukt med reisesyke. Selv om de ikke kan forhindre høye bølger eller trafikkork, så gjør det noe med den utspredte kinetosen (populært kalt reisesyke) som kronisk påvirker over 30 millioner europeere. En av tre opplever reise- eller bilsyke minst én gang i løpet av livet. Løsningen, som opprinnerlig ble utviklet for seilere, tok Citroën og forlenget til noe som var mer folkelig. Så brillene kan brukes på og i båt, bil, fly, buss, tog, og andre steder der man er utsatt for reisesyke.

  • • SEETROËN-brillene bruker teknologien Boarding RingTM, som er utviklet av startup-en ved samme navn i Var, sør i Frankrike. Den patenterte løsninger har en virkningseffekt på 95 %.
    • Brillene har flytende væske i ringene rundt øynene, både foran og på sidene, og brillene skaper en horisontal linje som løser sansekonflikten som skaper ubehaget.
  • • Brillene er designet av 5.5, et designkollektiv i Paris som med suksess har inkorporert merkevarens friske, enkle, og ergonomiske verdier. Resultatet er et par med briller som ser high-tech ut med hvit og myk plastikk.


Men hvordan virker de, egentlig?
• Ta på brillene med en gang du opplever symptomene
• Etter 10-12 minutter vil brillene gjøre at sinnet synkroniseres med de bevegelsene som oppfattes av det indre øret mens øynene hadde fokuset på noe annet stillestående, for eksempel en telefon eller en bok.
• Ta av brillene og nyt resten av turen.

For voksne og barn over 10 år (når det indre øret er ferdigvokst).
Brillene er uten glass, så de kan deles mellom venner og familie, og de kan også brukes over vanlige briller.

SEETROËN-brillene kan kjøpes nå, til en pris på €99 på merkevarens livstils-side og nettbutikk lifestyle.citroen.com

Se video av brillene her: https://youtu.be/rjqv8A5mFBA

Top