INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

Du vil bli videresendt om X sekunder [cle1: SECONDES Lang:nb]
Vinner av BEST Buy Car of The Year 2018!

Siden lanseringen, har Citroën C3 Aircross SUV sjarmert pressen i senk – og i 2018 har 31 journalister fra hele Europa kåret den til BEST Buy Car of the Year 2018!
 
Vinneren ble valgt på bakgrunn av god design, komfort, teknologi – og selvfølgelig verdi for pengene. 

Citroën lanserer en SUV-offensiv uten sidestykke i 2017 med avdukning av to nye biler. Etter C5 AIRCROSS, som ble avduket under bilmessen i Shanghai, er det nå Citroën C3 AIRCROSS SUV sin tur til å skinne! Denne andre, mer kompakte SUV-en, kommer på markedet høsten 2017.

Kampanjetilbud på et begrenset antall biler!

Nå har vi et godt tilbud på et begrenset antall biler, se kampanje her.

SE MER I VIDEOEN

Med inspirasjon fra C-Aircross-konseptet, som ble avslørt i begynnelsen av 2017, fortsetter Citroën sin SUV-offensiv med Citroën C3 AIRCROSS SUV. Stilen har naturlig særpreg og kombinerer det originale med det robuste, helt i tråd med Citroën sitt DNA og de grunnleggende kjennetegnene ved SUV-segmentet. Se videoen.

 

NelleGeneration_17ZZ17_597X500

EN NY GENERASJON SUV

Citroën C3 AIRCROSS SUV skiller seg ut i SUV-segmentet med sitt friske, spenstige og originale uttrykk.
Stilen er robust og beskyttende takket være et høyt panser understreket av Citroën-logoen i krom med integrert LED-lyssignatur.

De bakre hjørnevinduene, som vi så en smakebit av allerede på C-Aircross-konseptet, er laget av polykarbonat med en farget film i midten og skaper en sterk grafisk kontrast på C-stolpen. I denne SUV-en inntar du en original, høy sittestilling.

TAKLER ALLE TYPER TERRENG: GRIP CONTROL MED HILL DESCENT ASSIST

747x322_Grip_Control_C3_Aircross-flou

Få optimal oversikt over veien i denne SUV-en! Med høy bakkeklaring, store hjul og Grip Control med Hill Descent Assist er den klar til å takle alle typer terreng.

Med Citroën C3 AIRCROSS SUV kan du tilpasse veigrepet til terrenget og ha full kontroll over hastigheten i nedoverbakker selv om det er bratt.

SMIDIG BYKJØRING: PARKERINGSASSISTENT OG TOP REAR VISION-KAMERA

Agile_CL.17.056.003_747X322

C3 AIRCROSS SUV egner seg like godt i byen som på landeveien, og gjør kort og godt hverdagen litt enklere. I byen gjør parkeringsassistenten parkeringen til en lek.

Ryggekameraet med Top Rear Vision viser området i 180-grader bak bilen på bilens 7-tommers berøringsskjerm.


 

ULTRAFLEKSIBEL OG ROMSLIG

Med en høy, smart utførelse kombinerer Citroën C3 AIRCROSS SUV klasseledende plass med imponerende komfort: 5 seter med god benplass og takhøyde.
Bagasjerom med et imponerende volum på 410 l, som kan økes til 520 liter med det skyvbare fleksible baksetet.
For full fleksibilitet kan også passasjersetet foran felles ned slik at lastelengden blir hele 2,40 m.
1500x646_Habitabilité_C3_Aircross_flou

ROBUST OG SIKKER UTFØRELSE

DesignRobuste_CL.17.056.021_520X264

Med sitt kraftige, korte og høye panser skiller C3 AIRCROSS SUV seg ut i SUV-segmentet. Den gir et robust inntrykk, og både foran og bak har den en iøynefallende lyssignatur. Samtidig er ikke designen aggressiv, men har derimot en fin horisontal balanse og sjenerøse konturer.

SUV-en er utstyrt med Citroëns grafiske signatur med lykter i to høyder. Lyktene fremhever den uttrykksfulle fronten med en lyssignatur som den har til felles med flere av Citroën sine nye modeller.
 
Bak fremheves C3 AIRCROSS SUV kraftige skulderparti bilens store bredde og særpregede design. Baklyktene med 3D-effekt viser dessuten slektskapet med den nye C3 og konseptbilen C-Aircross.

Som den ekte SUV-en den er, kan dessuten C3 AIRCROSS SUV skilte med hjulbuer med skjermforlengere og terskellister som beskytter ved mindre sammenstøt, enten i samme farge som karosseriet eller i sort.

85 ULIKE KOMBINASJONER: IKKE VÆR REDD FOR FARGER!

Med sine åtte karosserifarger, tre takfarger og fire fargepakker er det fullt mulig å skape en Citroën C3 AIRCROSS SUV etter egen smak. Hele 85 kombinasjoner er tilgjengelige.

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Muligheten til personlig tilpasning gjelder hver minste detalj. Hjørnevinduer med persienneeffekt og takbøyler utfyller fargeeffektene på speilhusene, frontlyktlistene og navkoppene.

Kupeen kan også tilpasses, men en rekke særpregede interiørunivers.

Fem interiørunivers er tilgjengelige: standard, Metropolitan Grey, Urban Red, Hype Mistral og Hype Colorado. Hvert univers har sine særtrekk, på samme måte som vi finner innenfor mote eller møbeler.

Du kan sprite opp med klassiske farger eller dempe kontraster etter eget valg. Når det gjelder felger, er valgmulighetene også store, med stilige 16-tommers hjulkapsler og 16- eller 17-tommers diamantskårne lettmetallfelger.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

1500x500_Citroen_Advanced_Comfort_flou

C3 Aircross SUV er lojal overfor Citroën Advanced Comfort®, og drar nytte av all fagkunnskapen til Citroën med optimal kjørekomfort for fører og passasjerer. Målet er å gjøre hver tur med C3 Aircross SUV mer behagelig ved å filtrere ut alle ytre forstyrrelser som i en kokong. Her er noen eksempler på den gode komforten i C3 Aircross SUV:

  • sittekomforten, med brede og generøse seter
  • fjæringskomforten, med klassiske Citroën-innstillinger for alle kjøreforhold
  • lydkomforten, med forseggjort lyddemping og akustikk

DIMENSJONENE TIL C3 AIRCROSS SUV

LENGDE:

4154 mm

BREDDE:

1756/1976 mm

HØYDE:

1597/1637 mm

VOLUM:

410 / 1289 Liter

597x400_coffre_C3_Aircross

BAGASJEROM SOM KAN UTVIDES
TIL 520 LITER

Bagasje er dessuten ikke noe problem siden C3 Aircross SUV har segmentets største bagasjerom, lett tilgjengelig via en bred bakluke og lav innlastingshøyde.
Standard bagasjeromsvolum er på 410 liter, men dette kan utvides til 520 liter ved å skyve det fram i forreste posisjon. Totalt lastevolum med baksetet felt ned er hele 1289 liter.

C3 Aircross SUV er en praktisk hverdagsbil med blant annet en avtakbar hattehylle som du lagre stående bak baksetet hvis du skal ha med deg høye gjenstander. Et annen smart løsning er det fleksible bagasjeromsgulvet med to høydeinnstillinger, som gir et helt flatt gulv når du feller ned baksetet.

VELG MELLOM FEM FORSKJELLIGE INTERØRER

747x322_ambiance_Hype_Colorado_C3_Aircross

Hype Colorado er et av de mest eksklusive interiørene med myke materialer, spesialdesignede setetrekk i delskinn, tofarget ratt og dashbord.

747x322_ambiance_hype_mistral_C3_Aircross

Hype Mistral-interiøret er nok et eksklusivt interiør. Også her er setetrekkene i sort skinn, denne gangen kombinert med stoff, og dashbordet er trukket med imitert skinn. Luftdysene er fremhevet med detaljer i matt krom.

747x322_ambiance_urban_red_C3_Aircross

Metropolitan Grey er et luftig interiør som fremhever den store plassen i kupeen. Stikkord for interiøret er oversikt og velvære, med friske farger og lune tekstiler, også på dashbordet. Luftdysene har oransje rammer.

747x322_ambiance_urban_red_C3_Aircross-v2

Stikkord for Urban Red-interiøret er «vitalitet» og teknologiske finesser. Friske oransje stikninger på setetrekkene i Dark Grey Quartz og oransje rammer rundt luftdysene skaper en spennede kontrast til det ellers mørke interiøret. Dashbordet er trukket med imitert skinn.

747x322_ambiance_serie_C3_Aircross

Standardinteriøret har rene linjer med et grått, strukturert dashbord, setetrekk i tekstil i fargen Mica Grey og hvite rammer rundt luftdysene.

PANORAMA SOLTAK

Glasstakets store glassflate og brede åpning gjør kupeen usedvanlig lys og luftig og skaper en følelse av velvære enten taket er åpent eller lukket.

Hver tur blir en opplevelse!

Føreren kan åpne taket eller justere solgardinen for å regulere lysforholdene ved hjelp av to intuitive elektriske knapper.

TEKNOLOGI

HEAD-UP-DISPLAY I FARGER

747x322_Affichage_Tete_Haute_C3_Aircross-flou

Med head-up-displayet har føreren til enhver tid viktig kjøreinformasjon i synsfeltet og trenger ikke ta blikket fra veien. Informasjonen vises i farger på et nedfellbart panel i førerens synsfelt.

TRÅDLØS MOBILLADING

747x322_Recharge_Sans_Fil_C3_Aircross-flou

Citroën C3 AIRCROSS SUV har intuitive tilkoblingsløsninger. Midtkonsollen har et eget oppbevaringsrom for trådløs mobillading*. Kompatible mobilapper er tilgjengelige fra den 7-tommer store berøringsskjermen via Mirror Screen-funksjonen og Apple CarPlay eller Android Auto.  
*Gjelder QI-kompatible mobiltelefoner.

12 FØRERASSISTENTSYSTEMER

HØY SIKKERHET OG LAVE SKULDRE

PARK ASSIST

AUTOMATISKE FRONTLYS

TRAFIKKSKILTGJENKJENNING

AKTIV NØDBREMSASSISTENT

1500x500_ADAS-flou

Citroën C3 Aircross kompakt SUV med Citroën Advanced Comfort®-program er bygd for sømløs bruk. Den er derfor utstyrt med intuitiv teknologi som sørger for lave skuldre og høy sikkerhet bak rattet. En komplett serie teknologiske løsninger er samlet midt på dashbordet på en berøringsskjerm som gjør kjøreturen tryggere.

Citroën C3 AIRCROSS SUV egner seg like godt til bykjøring som ute på landeveien, og er en praktisk hverdagsbil som dessuten er enkel å parkere takket være ryggekameraet med tilhørende ryggesensorer. Park Assist-teknologien hjelper deg å parkere, og gjør både lukeparkering og skråparkering lekende lett.

 

Denne funksjonen skifter mellom fjernlys og nærlys avhengig av trafikken når den oppdager en annen bil. Dermed får du mindre å tenke på, og det blir tryggere å kjøre om natten.


 

Med trafikkskiltgjenkjenning med anbefalt hastighetsinnstilling kan du tilpasse bilens hastighet etter informasjonen som fanges opp av kameraet. Gjeldende fartsgrense vises hele tiden.

 

1500x500_C3_Aircross_Active_Safety_Brake-flou

Multifunksjonskameraet i øvre del av frontruten registrerer hindringer, for eksempel biler som kjører i samme retning, eller som står stille. Fra 5 til 85 km/t kobler sensoren inn bremsene automatisk hvis den oppdager en kollisjonsfare.

NETTILGANG OG INTUITIV BRUK

MIRROR SCREEN

747x322_Mirror_Screen_C3_Aircross-flou

Mirror Screen-funksjonen , som er kompatibel med Android Auto, Apple Car Play™ og MirrorLink®, gir deg trygg og enkel tilgang til multimedieinnhold og apper på mobilen ved å gjengi dem på den store 7-tommers berøringsskjermen.

CONNECT NAV

747x322_Connect_Nav_C3_Aircross-flou

Denne nye generasjonen navigasjon leveres med nettilkoblede tjenester som TomTom Traffic*, der du får trafikkinformasjon i sanntid og finner bensinstasjoner, parkeringsplasser og priser, værmeldinger og en funksjon for søk etter lokale interessepunkter.

*Foreløpig ikke tilgjengelig i Norge

CITROËN CONNECT BOX

747x322_Connect_Box_C3_Aircross-flou

Denne tjenesten (eller nødanropet) gir deg mulighet til å kontakte en spesialisert kundetelefon i tilfelle driftstans eller ulykke.

4 EFFEKTIVE MOTORER

En EAT6-automatgirkasse med Stop & Start-funksjon er tilgjengelig med PureTech 110-bensinmotoren. Kan leveres med 6-trinns manuell girkasse på både PureTech 110-bensinmotoren og BlueHDi 120-dieselmotoren. Et bredt utvalg effektive, drivstoffgjerrige motorer av siste generasjon kombinerer avansert teknologi. Denne SUV-en er tilgjengelig med PureTech-bensinmotor (82, 110) eller BlueHDi-dieselmotor (100 og 120).
5Motorisations_CL.17.056.020_1500X646
Top