INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

Du vil bli videresendt om X sekunder [cle1: SECONDES Lang:nb]

BYBILEN MED DEN STORE PERSONLIGHETEN

Citroën C1 har kompakte mål og fremragende kjøreegenskaper, slik at du kan farte bekymringsfritt rundt i byen. Den friske og sprudlende bybilen fås med tre eller fem dører, og nå også i en åpen «Airscape»-versjon. 

3,46 M
3 ELLER 5 DØRER
3,46 M
3 ELLER 5 DØRER

Til tross for de kompakte målene (3,46 m lang, 1,62 m bred og 1,46 m høy) både i 3- og 5-dørsversjon har Citroën C1 et romslig interiør med god plass til fire voksne.

CITROËN
ADVANCED
COMFORT®
CITROËN
ADVANCED
COMFORT®

I tråd med Citroën Advanced Comfort®-programmet har Citroën C1 nå fått enda bedre komfort, med forbedret akustikk og mer komfortabel støtdemping.

34 KOMBINASJONER
Å
VELGE MELLOM
34 KOMBINASJONER
Å
VELGE MELLOM

Design din Citroën C1 nøyaktig slik du vil ha den! Én eller to farger? Velg blant til sammen 34 kombinasjoner og tilpass designen ned til minste lille detalj.

6 FØRERASSISTENT
- SYSTEMER
6 FØRERASSISTENT
- SYSTEMER

Citroën C1 er full av teknologi som gjør hverdagen enklere. Den har ikke mindre enn seks sikkerhets- og førerassistentsystemer, inkludert Active City Brake og trafikkskiltgjenkjenning.

DESIGN

Visuel-AR_1250x415

.

UIMOTSTÅELIG

EN DYNAMISK HUMØRSPREDER

Citroën C1 skiller seg ut med sin optimistiske design og muntre personlighet – se bare på de karakteristiske frontlyktene. Lyssignaturen med LED-kjørelys har en vertikal utførelse som fremhever bilens lekne stil og unike personlighet.
Design2_625x450
Animation-Design-Couleur-232k

34 KOMBINASJONER

LEK DEG MED FARGER, VELG KONTRASTER

Med åtte karosserifarger å velge mellom kan du skreddersy Citroën C1 til din egen smak med en palett som går fra Lipizan-hvit til Caldera-sort, via Gallium-grå, Calvi-blå og Scarlett-rød. Bilen selv er full av kontraster, og tofargede versjoner er tilgjengelig som standard på spesialmodellene og som ekstrautstyr på utstyrsnivåene Feel og Shine. Velg blant til sammen 34 kombinasjoner og tilpass designen ned til minste lille detalj. Design din Citroën C1 nøyaktig slik du vil ha den!

KUL KUPÉ

De rene linjene i Citroën C1s dashbord er frisket opp med flotte farger rundt multimedieskjermen, luftdysene og girspaken. Kupeen har fått en glad og optimistisk grunntone med blant annet setetrekk i sterke farger.
Design_1250x650

EN EKTE BYBIL

Citroën C1 har et kompakt ytre, men interiøret er overraskende romslig med god plass til fire voksne.

LENGDE:

3466 mm

BREDDE:

1615/1884 mm

HØYDE:

1460 mm

VOLUM:

196 / 780 Liter

KOMFORT I KUPEEN

Confort_CAC_1250x415-white

Citroën C1 er som skapt for byturer, med topp sittekomfort og en rekke praktiske løsninger og smarte oppbevaringsrom rundt om i kupeen. Den har dessuten mye utstyr som ivaretar kjørekomforten, blant annet 7-tommers berøringsskjerm, automatisk klimaanlegg, betjeningselementer på rattet og forseter med minnefunksjon (gjelder tredørsversjonen).

196 L BAGASJEROM

PRAKTISK OG TILGJENGELIG

Citroën C1 er laget for å gjøre hverdagen enklere. Bagasjerommet på 196 liter er praktisk og lett tilgjengelig, med et todelt, nedfellbart baksete og en hattehylle som felles inn automatisk når bakluken åpnes. Med baksetene nedfelt øker bagasjeromsvolumet til hele 780 liter.
Confort_625x450
Airscape_625x450

AIRSCAPE

MED VINDEN I HÅRET

Citroën C1 fås nå også i Airscape-versjon med enten tre eller fem dører.

Det myke stofftaket (800 mm langt og 760 mm bredt) har elektrisk styring og er enkelt å åpne og lukke.


TEKNOLOGI

FULL TRYGGHET

Visuel-Profil_1250x415

Citroën C1 leveres med nyttig teknologi som gjør hverdagen enklere. Bilen har seks kollisjonsputer og ESP-system som stabiliserer kursen hvis veigrepet skulle glippe, hastighetsbegrenser og overvåking av dekktrykk.

6 FØRERASSISTENTSYSTEMER

Citroën C1 er utstyrt med seks sikkerhets- og førerassistentsystemer. Et av dem er Active City Brake, som overvåker trafikken ved hjelp av kameraer og radarsensorer øverst i frontruten og bremser automatisk hvis det er fare for kollisjon.

Mirror-Screen_white_625x450

MIRROR SCREEN

NETTBASERTE TJENESTER I BILEN

Med Mirror Screen-teknologi kan du trygt benytte deg av smarttelefonen via bilens 7-tommers berøringsskjerm.
Hør på musikk, sjekk e-post, bruk navigasjonssystemet og finn en parkeringsplass – trafikksikkerheten er ivaretatt!

Mirror Screen-funksjonen er kompatibel med Android Auto, Apple Carplay™ og MirrorLink®.


MOTOR

HØY YTELSE

Citroën C1 kommer med siste generasjon tresylindret bensinmotor med Stop & Start-system og manuell girkasse.

Takket være VTi 72 S&S-motoren har Citroën C1 lavt drivstofforbruk og CO2-utslipp.


625x450-c1-exterior-sunset

Lyssignatur

Nye Citroën C1 – lyssignatur

Citroën C1 er iøynefallende med åtte karosserifarger og LED-kjørelys som identifiserer den som en av familien blant nye Citroën-biler.
De vertikale lysene skaper en lyssignatur som understreker bilens muntre blikk og understreker høyteknologiens karakter.

Kombinasjoner i to fargetoner

Nye Citroën C1 – kombinasjoner i to toner

Citroën C1 kan leveres med et utvalg av fargekombinasjoner: på Shine Edition-versjoner er taket i olivenbrun forbundet med karosseriet i Lipizan hvit. På Airscape kabrioletversjoner kan stofftakfargene svart, grå og Sunrise rød blandes eller matches med de åtte karosserifargene.

Nye Citroën C1 – Airscape – lukket
CITROËN C1 AIRSCAPE

Kabrioletversjon

Nye Citroën C1 – Airscape – lukket
CITROËN C1 AIRSCAPE

Kabrioletversjon

Top