Vi bruker informasjonskapsler/cookies fordi vi vil gjøre våre nettsider brukervennlig og hele tiden forbedre de. Hvis du vil fortsette å bruke nettsiden, godtar du dermed bruk av informasjonskapsler/cookies.

Om våre informasjonskapsler

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NB] [cle1: SECONDES Lang:NB]

Citroën C1 – kabriolet og bybil

Den urbane bilen

Citroën C1 er en fengende respons til urbane mobilitetskrav, og passer derfor perfekt som bybil. Den er tilgjengelig med 3 eller 5 dører og som kabrioletversjonen Airscape.

nouvelle-citroen-c1.png

Sterke sider:

  • Markant personlighet, fengende design og herlige linjer
  • Fargeversjoner
  • En kabrioletversjon: Citroën C1 Airscape
  • Kompakt, smidig, ergonomisk og behagelig.
  • Nyttig teknologi: ryggekamera, nøkkelfri inngang og kjøring.
  • Tilkoblingmuligheter : 7-tommers berøringsskjerm, Mirror Screen.
  • Optimaliserte driftskostnader: fra 3,8 l / 100 km (88 g CO2/km).

MER DESIGN

Utvendig styling

Citroën C1 er en bil med lys, original styling, med sine dynamiske linjer og frekke blikk.
Nye Citroën C1 – utvendig styling

Den markante stylingen understrekes av den visuelle kontinuiteten mellom frontruten og sidevinduene, med tetningslister i kromfinish, avhengig av lister. Den fås med 14" eller 15" hjulkapsler eller velg 15" lettmetallfelger i diamantfinish som gjør den moderne og elegant.

Lyssignatur

Nye Citroën C1 – lyssignatur

Citroën C1 er iøynefallende med åtte karosserifarger og LED-kjørelys som identifiserer den som en av familien blant nye Citroën-biler.
De vertikale lysene skaper en lyssignatur som understreker bilens muntre blikk og understreker høyteknologiens karakter.

Kombinasjoner i to fargetoner

Nye Citroën C1 – kombinasjoner i to toner

Citroën C1 kan leveres med et utvalg av fargekombinasjoner: på Shine Edition-versjoner er taket i olivenbrun forbundet med karosseriet i Lipizan hvit. På Airscape kabrioletversjoner kan stofftakfargene svart, grå og Sunrise rød blandes eller matches med de åtte karosserifargene.

Interiørdesign

citroen-c1-253772_586x331.305977

Citroën C1 l er lys og luftig på innsiden også.

Instrumentbordet er laget i rene, enkle linjer, med attraktive innslag av farge på multimediepanelet, luftdyselisten og girspakbasen.

Kupéstemningen er munter og fengende med lyse interiørfarger. Dørpanelene matcher også karosserifargen med eleganse.

DIMENSJONENE TIL C1

LENGDE:

3466 mm

BREDDE:

1615/1884 mm

HØYDE:

1460 mm

VOLUM:

196 / 780 m3

MER KOMFORT

Citroen-C1-243270_1500x500

Citroën C1 er også en ergonomisk bil, utformet for å gjøre hverdagen enklere. Bagasjerommet på 196 liter er funksjonelt og lett tilgjengelig med hattehyllen som kan stues bort når bakluken åpnes. Når baksetene er lagt ned, øker bagasjerommets kapasitet til 780 liter.

Veigrep

Nye Citroën C1 – veigrep

Citroën C1 leverer en underholdende, komfortabel og avslappet kjøreopplevelse på alle typer vei, med utmerket fjæringskomfort for en smidig og stødig kjøring under alle forhold.

Med sine sirlige dimensjoner er den en av de mest allsidige og kompakte bybilene på markedet.

Sikkerhet

Nye Citroën C11 – sikkerhet

Citroën C1 leveres som standard med seks kollisjonsputer (front, side, gardin) og et ESP-system som holder bilen under kurs hvis den mister veigrepet.

Servostyringen sikrer en presis, behagelig kjøretur både i byen og på landeveien. Fartsbegrenseren og dekktrykkmonitoren bidrar også til en avslappende kjøreopplevelse.

MER NYTTIG TEKNOLOGI

For nye C1 har Citroën valgt teknologier som er utviklet for enkel bruk, for eksempel 7-tommers berøringsskjerm og ryggekamera.

Nye Citroën C1 – berøringsskjerm

Berøringsskjerm:
Citroën C1 legger vekt på intuitiv teknologi som er enkel å bruke. Ved å illustrere denne tilnærmingen, lar berøringsskjermen på 7" i farger i midten av instrumentbordet brukere styre den integrerte datamaskinen og alle mediefunksjoner (telefon, lydfunksjoner).

Nye Citroën C1 – ryggekamera

Ryggekamera:
Citroën C1 gir en avslappet kjøretur med direkte tilgjengelige kjørehjelpemidler.
For å forenkle manøvrer som parkering på trange steder, viser et ryggekamera bilder på den 7-tommer store berøringsskjermen når føreren setter bilen i revers.

Nye Citroën C1 – nøkkelfri inngang og kjøring

Nøkkelfri adgang og kjøring:
Citroën C1 (ikke Airscape) har nå nøkkelfri adgang og kjøring. Denne funksjonen lar sjåføren gå inn i bilen og starte uten å ta ut den elektroniske nøkkelen.

Nye Citroën Berlingo – bakkestartassistent

Bakkestartassistent:
Montert som standard, er bakkestartassistenten nyttig i byen når du f.eks. forlater et parkeringshus. Den holder bilen i ro i to sekunder for en lett start i bakker med en stigning på over 3 %.

OPTIMALISERT BUDSJETT

VTi 68 S&S

Nye Citroën C1 – e-VTi 68 Airdream-motor

Med motoren e-VTi 68 Airdream koblet til en 5-trinns girkasse og med stopp&startteknologi, er Citroën C1 på nivå med de beste for drivstofforbruk og CO2-utslipp*.


*Kombinert forbruk på 3,8 l / 100 km og CO2-utslipp på 88 g/km (avhengig av typegodkjennelse)

PureTech 82

Nye Citroën C1 – VTi 82 PureTech-motor

Citroën C1 er også tilgjengelig med den nye VTi 82 fra motorfamilien PureTech. Denne 1,2-liters bensinmotoren med 3 sylindrer genererer 82 hk og bruker innovative, effektive og økonomiske teknologier for drivstofforbruk på 4,3 l / 100 km og CO2-utslipp på 99 g/km, sammen med kjøreegenskaper og rask ytelse.

Nye Citroën C1 – Airscape – lukket
CITROËN C1 AIRSCAPE

Kabrioletversjon

Nye Citroën C1 – Airscape – lukket
CITROËN C1 AIRSCAPE

Kabrioletversjon

Med Airscape kabrioletversjon gjør Citroën C1 seg kjent med byen i både 3-dørs- og 5-dørsversjoner.

Taket er laget av mykt stoff, har usedvanlig stor flate (800 mm x 760 mm) og har kontroller som er enkle å bruke.

Airscape-versjonen av Citroën C1 fås også i to toner, med et utvalg av tre farger: Sunrise rød, svart og grå, for lyse, festlige fargekombinasjoner.

CITROËN C1

Top