INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

Du vil bli videresendt om sekunder

DESIGN

G4.346291.70

Citroën Grand C4 SpaceTourer vet hvordan man balanserer familiens behov med ren kjøreglede. Nå er den enda mer unik med en frisk, dynamisk front, dristige chevroner bak, en splitter ny karosserifarger: Soft Sand. Livets reise fikk akkurat en ekstra dæsj stil og innhold.

ET FRISK ANSIKT

FaceAV2019_CL.19.007.014_747X400

Citroën Grand C4 SpaceTourer distinkte design glir sømløst inn i den moderne verden. Den bærer stolt Citroëns gjenkjennelige tre-stegs lyssignatur. De to seksjonene i frontgrillen separeres av en karosserifarget støtdemper, og de slanke frontlyktene har fått en skarp look.

BUET TAK MED INTEGRERTE STENGER

ArcheToit2019_CL.19.007.018_747X400

Buene på taket til Citroën Grand C4 SpaceTourer kommer nå i subtil sølvgrå. Disse oppsiktsvekkende designegenskapene er naturligvis også nyttige. De fungerer nemlig som takrails som kan brukes til tilbehøret du har.

BAKLYKTER MED 3D-EFFEKT

FeuxAR7places_747X322

.

Citroën Grand C4 SpaceTourer bruker ny teknologi for å skape en dyp 3D-effekt på baklyktene. Dette er den nye standarden på Grand C4 SpaceTourer, og er et dristig eksempel på bilens nye design.

17" FELGER

Jantes7pl_17K30_17K30_747X322

.

Sorte 17-tommers felger sørger for et stilig utseende på Citroën Grand C4 SpaceTourer. Tilgjengelig på utvalgte modeller.

BAKMERKET

CheronsAR2019_18K22_747X322

.

Som Citroën C4 Cactus, har Citroën Grand C4 SpaceTourer en sort chevron bak som er omkranset i krom. Den nye, moderne signaturen fremhever den doble chevronen.

SKAP DIN EGEN HISTORIE PÅ INNSIDEN

STANDARDINTERIØR

UNIVERS WILD BLUE

UNIVERS DUNE BEIGE

HYPE GREY

.

Funksjonell eleganse og vakkert interiør med Milazzo Grey. Dette interiøret er et ideelt miljø alle kan nyte og slappe av i. Andre detaljer integreres sømløst inn.

Milazzo Grey-interiør i Citroën C4 Picasso
Wild Blue-interiør i Citroën C4 Picasso

.

Interiør i Levanzo Blue, kromdetaljer og Pearl Grey dashboard. Fleksibelt og ideelt hvis du har en sporty livsstil eller nyter å være utendørs. Du finner i tillegg blå detaljer på dørhåndtakene.

.

Yatago Grey er et perfekt interiør å koble av i. Lyset og den rene komforten skaper sammen en lun stemning. Hver eneste detalj byr på seg selv, slik som RELAX-funksjonen, elektrisk massasje og justerbar korsryggstøtte.

Dune Beige interiør i Citroën C4 Picasso
Hype Grey-interiør i Citroën C4 Picasso

.

Hype Grey er standard på Exclusive-modellen, og er ren businessklasse. Omhyggelig designet i hver eneste detalj, med elementer som integrert solskjerm bak og dashboard i gloss-finish. Sammen skaper dette en prestisjefylt følelse.

KOMFORT

PROpostedecond2_747X400

Når du reiser som en familie, ønsker alle å ha sin egen plass. Det er akkurat dette Citroën Grand C4 SpaceTourer tilbyr. Elegant design, vakker trim, og naturlig lys. Dette er et sted å slappe av og nyte bilturen med innovative, praktiske detaljer og en plass for alt. En lykkelig balanse mellom fleksibilitet og premium kvalitet.

DIMENSJONENE TIL GRAND C4 SPACETOURER

LENGDE:

4602 mm

BREDDE:

1826/2117 mm

HØYDE:

1638/1644 mm

VOLUM:

645 / 704 Liter

RELAX-FUNKSJON – FOR EKSEPSJONELL KOMFORT

747x322_sièges-confort.jpg

Grand C4 SpaceTourer er en mester i interiørkomfort. RELAX-funksjonen skaper den ultimate MPV-komforten for alle, og gjør bilturen til en reise på førsteklasse. Designet og detaljene i hvert enkelt sete viser deg hvor langt man kan dra komforten:

  • Forseter med elektrisk massasje og justerbar korsryggstøtte
  • Passasjersete foran med elektrisk justerbar fotstøtte
  • Forseter med ekstra nakkestøtte.

Standard på Hype Grey ambience og valgfritt til Dune Beige ambiance.

LUKSURIØST MATERIALE

747x322_matières.jpg

Citroën Grand C4 SpaceTourer bruker luksuriøst materiale som ser og føles bra ut. Det er en perfekt demonstrasjon av Citroëns interiørekspertise: lys, innbydende, romslig, og varm. Det føles som et hjem fra det øyeblikket du setter foten på innsiden.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Grand C4 SpaceTourer byr på uovertruffen komfort for hver eneste passasjer takket være ny teknologi og intelligent design. Alt som bidrar til å øke komforten har blitt nøye planlagt. De fire kjernetemaene skaper et perfekt kjøremiljø: myke kontaktpunkter & lavt støynivå, interiørplass & fleksibilitet, intuitiv & nyttig teknologi og ren & rolig komfort. Kombiner avansert støtdemping med RELAX-funksjonen*, og du vil nyte en lun balanse mellom kjøreglede og ro. *Tilgjengelig til Dune Beige eller Hype Grey.
Tranche-5.jpg
597x597_Habitabilite_Grand_C4_Picasso.jpg

ROMSLIG INTERIØR

På innsiden av Citroën Grand C4 SpaceTourer vil du finne en fleksibel og innbydende kupé som er klar til å ta i mot alt og alle. Andre og tredje seterad – og til og med passasjersetet – kan raskt og enkelt felles ned for å skape et flatt lasterom. Takket være bilens lange akselavstand, kommer alle til å sette pris på benplassen de kan strekke seg i.

BAGASJEROM

Vi har brukt rommet kreativt slik at du også kan gjøre det. Citroën Grand C4 SpaceTourer bagasjerom har en generøs kapasitet på 632 liter, men den vokser til 793 liter når man feller ned baksetene. Du kan i tillegg benytte deg av en av mange innovasjoner, slik som en hands-free bakluke*. Når du nærmer deg bilen med hendene fulle, er alt du trenger å gjøre å bevege foten foran sensoren som er montert under støtdemperen bak for å åpne bakluken. Å laste bilen ble nettopp helt problemfritt. *Tilgjengelig som standard på Flair.
597x597_coffre_Grand_C4_Picasso.jpg

TEKNOLOGISK INTELLIGENS

Navigation-connectée-Nouveau-C4-Picasso.jpg

Citroën Grand C4 SpaceTourer er utstyrt med det beste av kreativ teknologi. Alt er designet for å gjøre turen enklere og tryggere, slik at du kan slappe av og nyte reisen.

CONNECT NAV

Gjennom bilens skarpe, smart phone-inspirerte 7-tommers touch-skjerm, har du umiddelbar tilgang til all veiinformasjon i bilens 3D-navigasjonssystem: Citroën Connect Nav. Et interaktivt kart viser et spekter av navigasjonsdetaljer i sanntid. For en tryggere kjøreopplevelse kan den også bli styrt med stemmen din.

Connect Nav-systemet i Citroën C4 Picasso

AVANSERT KJØREASSISTANSE

ADAPTIV CRUISE CONTROL MED STOP-FUNKSJON

747x322_C4_Picasso_régulateur-vitesse-adaptatif.jpg

Gjennom bilens sensorer oppfatter Adaptive Cruise Control biler foran og holder automatisk trygg avstand og riktig hastighet, så lenge føreren angir dette på forhånd. Hvis nødvendig vil systemet stoppe bilen fullstendig. Systemet er tilgjengelig til BlueHDi 150 S&S EAT6 fra november 2016 og andre motorer uten Stop-funksjonen.

DRIVER ATTENTION ALERT SYSTEM

747x322_C4_Picasso_alerte-attention-conducteur.jpg

Driver Attention Alert System kan oppfatte om føreren av bilen blir trøtt, og sender et tydelig visuelt signal i kombinasjon med en varselslyd. Den vet når du trenger en pause.

VARSLING VED UFRIVILLIG FILSKIFT

Tranche-9_3.jpg

Denne innovasjonen passer på en sliten sjåfør. I hastigheter over 65 km/t bruker systemet et kamera som er plassert øverst på frontruten til å overvåke veioppmerkingen. Hvis systemet registrerer at bilen kjører over linjene uten at blinklys er aktivert, vil den automatisk rette opp bilen og varsle føreren. For å overstyre systemet trenger du kun å holde et fast grep om rattet.

AKTIV BLINDSONE-OVERVÅKNING

Blindsoneovervåkningssystemet til Citroën C4 Picasso

Aktiv blindsone-overvåkning sier i fra (med en visuell advarsel i sidespeilet) hvis et kjøretøy ligger i blindsonen på høyre eller venstre side. Når funksjonen er aktiv, vil den automatisk fungere i hastigheter over 15 km/t. Hvis advarselssystemet for filskift er aktivert og føreren signaliseres filskift med blinklyset, vil systemet bruke kraft i rattet for å unngå kollisjon.

ACTIVE SAFETY BRAKE

Citroën Grand C4 Picasso på veien sett fra siden

Active Safety Break er et nødsystem som hjelper deg å unngå kollisjon i lave hastigheter. Kameraet øverst i frontruten oppfatter hindringer, slik som en parkert bil, og advarer ved mulig kollisjon. Systemet aktiverer bremsene hvis nødvendig.

GJENKJENNELSE AV FARTSGRENSE

Citroën Grand C4 Picasso kjører ved siden av grønne enger

Denne teknologien gjenkjenner og videreformidler fartsgrensen til displayet i bilen mens du kjører. Alle registrerte fartsgrenser kan enkelt bli brukt til cruise control-en.

EMERGENCY COLLISION ALERT SYSTEM

Tranche-9_2.jpg

Gjennom en sensor som er montert foran, vil Emergency Collision Alert System advare deg mot kollisjonsrisikoer over 30 km/t.

226347.jpg

PURETECH BENSINMOTOR

Vår PureTech bensinmotor ble kåret til «2016 Engine of the Year» i sin kategori for andre året på rad. Motoren gir også en av de mest komfortable kjøreopplevelsene på markedet, selv i lave hastigheter. Med sine 120 patenter, kutter den tre-sylindrede Turbo PureTech bensinmotoren drivstofforbruket og CO2-utslippet med 18 % sammenlignet med den fire-sylindrede forgjengeren. Motoren har to rekorder for god drivstofføkonomi. Det finnes to raffinerte og avanserte PureTech-bensinmotorer: PureTech 110 og PureTech 130.
Top