INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

Du vil bli videresendt om X sekunder [cle1: SECONDES Lang:nb]

CITROËN BERLINGO

Klar for bestilling

Citroën har vært ledende innen flerbruksbiler siden 1996. Nå lanserer vi ny versjon av Citroën Berlingo. Den nyeste modellen har alle kvalitetene til forgjengermodellene, men er modernisert både innvendig og utvendig. Citroën Berlingo er nyskapende både når det gjelder design, tilpasningsmuligheter og praktiske løsninger.

DESIGN

1430x350-New-Berlingo-Route-design.jpg

Citroën Berlingo er den perfekte flerbruksbilen med markant, sportslig design med stilige Airbumps® og flotte fargedetaljer.

650x500-New-Berlingo-ludospace-famille.jpg


DEN PERFEKTE FLERBRUKSBILEN

Citroën Berlingo er den perfekte flerbruksbilen med markant, sportslig design med stilige Airbumps® og flotte fargedetaljer.

Den har tydelige, moderne linjer og leveres i to lengder: Standardversjonen L1 er 4,40 meter lang, mens den nye L2-versjonen er 4,75 meter lang.

L2-versjonen leveres både som 5-seter og 7-seter.

Panseret til Citroën Berlingo er høyere og kortere, den karakteristiske fronten har lyssignatur i to høyder og frontruten er flyttet lengre fram, slik at den både gir større plass og mer lys.

Takbøylene og Airbump®-luftputene fremhever det robuste preget og beskytter karosseriet mot mindre bulker og riper.


DESIGN OG LAKKFARGER: EN BIL MED SÆRPREG

Citroën Berlingo kan leveres i en rekke lakkfarger: Sand, Grønn Aqua, Grå Artense, Grå Platinium, Svart Onyx, Blå Deep, Rød Arden og Hvit Banquise.

Det tilbys også fargepakker med detaljer i hvitt eller oransje rundt tåkelysene og på sidelistene.

Citroën Berlingo har et elegant dashbord med rene linjer og mange oppbevaringsrom. Førersetet gir en høy kjørestilling.

Velger du XTR-designen, får du setetrekk i limegrønt med en oransje stripe på seteryggene.
650x500-New-Berlingo-Sable-Perso.jpg

FORBEDRINGER I CITROËN BERLINGO

Citroën Berlingo har blitt større og mer fleksibel…

CITROËN ADVANCED COMFORT®

HØYERE KOMFORT GIR LAVERE STRESSNIVÅ

VISUEL-4-K9-200-X-141

Citroën Berlingo inngår i Citroëns Advanced Comfort®-program. Bekvemme seter, utmerket støtdemping og lavt støynivå i kupeen gjør kjøreturen behagelig for alle i bilen.

Kupeen i Citroën Berlingo er lys og trivelig med store vindusflater og et stort panoramatak med elektrisk solgardin.

SMARTE OPPBEVARINGSLØSNINGER

PHOTO 5 OK 200 X 141

Citroën Berlingo er like praktisk innvendig som utvendig. Med to sideskyvedører og bakluke med vindu som kan åpnes, er det lett å komme seg ut og inn av bilen og å få ting ut og inn av bagasjerommet.

De nedfellbare setene øker komforten og gjør det enkelt å tilpasse Citroën Berlingo etter behov. Bagasjerommet rommer hele 641 VDA liter i L1-versjonen og opptil 912 VDA liter i L2-versjonen.

I kupeen til Citroën Berlingo finner du mange smarte og praktiske oppbevaringsrom på til sammen 186 liter, deriblant Modutop®-løsningen på hele 92 liter.

MANGE TILPASNINGSMULIGHETER

Baksetene kan legges ned enkeltvis eller sammen, slik at du kan tilpasse plassen etter behov. Når de er lagt ned, får du en jevn lasteflate. Når passasjersetet foran er lagt helt ned, har Citroën Berlingo et lastevolum på opptil 2693 VDA liter og en lastelengde på over 3 meter i L2-versjonen.
Hattehyllen kan settes i to forskjellige posisjoner: den vanlige høye posisjonen og en mellomhøy posisjon som deler opp bagasjerommet. Hattehyllen tåler en vekt på opptil 25 kg og er lett tilgjengelig gjennom vinduet i bakluken. Hyllen kan oppbevares bak setene på andre seterad.

plancher 1500

LENGDE:

mm

BREDDE:

mm

HØYDE:

mm

VOLUM:

Liter


SETER

VEKT

kg

Citroën Berlingo leveres i to lengder. Begge lengdene leveres både som 5-seter og 7-seter.

L2-versjonen er 35 cm lengre enn L1-versjonen med lengre akselavstand og lengre overheng bak. Den tredje seteraden kan forskyves og tas ut, slik at du kan få bedre plass til passasjerer når du trenger det, og større plass til bagasje når du trenger det.

INTELLIGENT TEKNOLOGI

Null stress

650x500-New-Berlingo-Couple.jpg

Citroën Berlingo er utstyrt med mye moderne teknologi som gjør hverdagen litt enklere.

Teknologien sørger for høyest mulig sikkerhet og minst mulig stress.

Høy sikkerhet med 18 førerassistentsystemer

650x500-New-Berlingo-Sable-Route.jpg

Filskiftevarsler, uoppmerksomhetsvarsler, blindsonevarsler, utvidet trafikkskiltgjenkjenning, aktiv nødbremsassistent, kollisjonsvarsler, ryggekamera med Top Rear Vision og mange flere.  

Tilkoblingsmuligheter og 8-tommers berøringsskjerm

650x500-New-Berlingo-Mirror-Screen.jpg

Med berøringsskjerm på 8 tommer og 4 forskjellige tilkoblingsteknologier får du tilgang til Mirror Screen, Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box og trådløs lading av smarttelefoner i bilen.

MOTORISATIONS K9 200X141

MOTORER

Nyeste generasjon motorer med lavt drivstofforbruk og CO2-utslipp gir Citroën Berlingo dynamiske kjøreegenskaper.
Citroën Berlingo fås med bensin- og dieselmotorer som egner seg for all slags kjøring, både i byen og på landeveien. Motorene har ytelse helt i toppsjiktet, samtidig som de er skånsomme mot miljøet.
Citroën Berlingo er dessuten den første bilen med EAT8 8-trinns automatgirkasse, som gir optimal kjørekomfort. *Vår 2019
Bensinmotorer, PureTech-serien: 1,2-liters PureTech S&S 110 hk med BVM6 eller 130 hk med EAT8* Dieselmotorer, BlueHDi-serien: 1,5-liters BlueHDi S&S 100 hk eller 130 hk med BVM6 eller EAT8
Top