INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

Du vil bli videresendt om sekunder

CITROËN BERLINGO, DEN PERFEKTE FLERBRUKSBILEN

ALLSIDIG, PRAKTISK OG ROMMELIG

Citroën har vært ledende innen flerbruksbiler siden 1996. Nå lanserer vi ny versjon av Citroën Berlingo. Den nyeste modellen har alle kvalitetene til forgjengermodellene, men er modernisert både innvendig og utvendig. Citroën Berlingo er nyskapende både når det gjelder design, tilpasningsmuligheter og praktiske løsninger.

DESIGN

1430x350-New-Berlingo-Route-design.jpg

Citroën Berlingo er den perfekte flerbruksbilen med markant, sportslig design med stilige Airbumps® og flotte fargedetaljer.

Ludospace_iconique_625x480


DEN PERFEKTE FLERBRUKSBILEN

Citroën Berlingo er den perfekte flerbruksbilen med markant, sportslig design med stilige Airbumps® og flotte fargedetaljer.

Den har tydelige, moderne linjer og leveres i to lengder: Standardversjonen L1 er 4,40 meter lang, mens den nye L2-versjonen er 4,75 meter lang.

L2-versjonen leveres både som 5-seter og 7-seter.

Panseret til Citroën Berlingo er høyere og kortere, den karakteristiske fronten har lyssignatur i to høyder og frontruten er flyttet lengre fram, slik at den både gir større plass og mer lys.

Takbøylene og Airbump®-luftputene fremhever det robuste preget og beskytter karosseriet mot mindre bulker og riper.

* Avhengig av versjon


DESIGN OG LAKKFARGER: EN BIL MED SÆRPREG

Citroën Berlingo kan leveres i 7 lakkfarger: Sand, Grå Artense, Grå Platinium, Svart Onyx, Blå Deep, Rød Arden, Hvit Banquise og den splitter nye fargen Metallic Copper.

Det tilbys også fargepakker med detaljer i hvitt eller oransje rundt tåkelysene og på sidelistene.

Citroën Berlingo har et elegant dashbord med rene linjer og mange oppbevaringsrom. Førersetet gir en høy kjørestilling.

Velger du XTR-designen, får du setetrekk i Wild Green med en oransje stripe på seteryggene.

* Avhengig av versjon
Berlingo_Metallic_Copper_625x480

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Citroen_Advanced_Comfort_1430x350

Citroën har utviklet et omfattende program designet for å gi enestående generell komfort til hver enkelt passasjer i kjøretøyet. CITROËN ADVANCED COMFORT ® tilbyr løsninger som er innovative, teknologiske og intelligente for din velvære.

FORBEDRINGER I CITROËN BERLINGO

Citroën Berlingo har blitt større og mer fleksibel…

UNIK GLOBAL KOMFORT

Berlingo_Sieges_Arriere_625x400

Tre bakseter av samme størrelse

Citroën Berlingo inngår i Citroëns Advanced Comfort®-program. Bekvemme seter, utmerket støtdemping og lavt støynivå i kupeen gjør kjøreturen behagelig for alle i bilen.

De nedfellbare setene øker komforten og gjør det enkelt å tilpasse Citroën Berlingo etter behov. Bagasjerommet rommer hele 641 VDA liter i L1-versjonen og opptil 912 VDA liter i L2-versjonen.

Kupeen i Citroën Berlingo er lys og trivelig med store vindusflater og et stort panoramatak med elektrisk solgardin.

Berlingo_Rangements_Modutop_625x400

Smart lagring for alle

Citroën Berlingo er like praktisk innvendig som utvendig. Med to sideskyvedører og bakluke med vindu som kan åpnes, er det lett å komme seg ut og inn av bilen og å få ting ut og inn av bagasjerommet.

I kupeen til Citroën Berlingo finner du mange smarte og praktiske oppbevaringsrom på til sammen 186 liter, deriblant Modutop®-løsningen på hele 92 liter.

MANGE TILPASNINGSMULIGHETER 

Baksetene kan legges ned enkeltvis eller sammen, slik at du kan tilpasse plassen etter behov. Når de er lagt ned, får du en jevn lasteflate. Når passasjersetet foran er lagt helt ned, har Citroën Berlingo et lastevolum på opptil 2693 VDA liter og en lastelengde på over 3 meter i L2-versjonen.
Hattehyllen kan settes i to forskjellige posisjoner: den vanlige høye posisjonen og en mellomhøy posisjon som deler opp bagasjerommet. Hattehyllen tåler en vekt på opptil 25 kg og er lett tilgjengelig gjennom vinduet i bakluken. Hyllen kan oppbevares bak setene på andre seterad.

Modularite_1500x600

DIMENSJONER

2 STØRRELSER M OG XL, FOR HELE FAMILIEN

LENGDE:

mm

BREDDE:

mm

HØYDE:

mm

VEKT

kg

TEKNOLOGI

Technologie_1430x350

For mer enn komfort og sikkerhet, Citroën Berlingo tilbyr 4 tilkoblingsløsninger i tillegg til 18 førerhjelpsteknologier.

INTELLIGENT TEKNOLOGI

Technologie_Navigation_400_300

Null stress

Citroën Berlingo er utstyrt med mye moderne teknologi som gjør hverdagen litt enklere.

Teknologien sørger for høyest mulig sikkerhet og minst mulig stress.

Technologie_ADAS_400_300

Høy sikkerhet med 18 førerassistentsystemer

Filskiftevarsler, uoppmerksomhetsvarsler, blindsonevarsler, utvidet trafikkskiltgjenkjenning, aktiv nødbremsassistent, kollisjonsvarsler, ryggekamera med Top Rear Vision og mange flere.  

Technologie_Ecran_400_300

Tilkoblingsmuligheter og 8-tommers berøringsskjerm

Med berøringsskjerm på 8 tommer og 4 forskjellige tilkoblingsteknologier får du tilgang til Mirror Screen, Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box og trådløs lading av smarttelefoner i bilen.

18 SYSTEMER FOR FØRERHJELP

Tete_Haute_315x425

FARGET HEADS-UP DISPLAY

Med den gjennomsiktige skjermen plasserer head-up-skjermen viktig kjøreinformasjon (gjeldende og anbefalt hastighet, cruise control og fartsbegrensningsinnstillinger, ...) i synsfeltet ditt.

Aide_Stationnement_315x425

PARKERINGSSENSOR BAK OG FORAN

Systemets sensorer bruker linjer som vises på 8-tommers berøringsskjerm og et hørbart varsel for å holde deg trygg fra usynlige hindringer.

Acces_Mains_libre_315x425

NØKKELFRI ADGANG OG OPPSTART

Dette systemet lar deg låse / låse opp og starte bilen med nøklene i lommen.

Active_Safety_Break_315x425

ACTIVE SAFETY BREAK

Dette nødbremsesystemet begrenser risikoen for kollisjon. Den opererer fra 5 km / t med faste eller bevegelige gjenstander og med fotgjengere. Hvis det ikke er noen sjåførreaksjon etter kollisjonsrisikovarslingen, taper systemet bilen automatisk.

Demarrage_pente_315x425

BAKKESTARTASSISTANSE

Dette hjelpesystemet hjelper kjøretøyet med å starte i en skråning. Dette forhindrer uønsket bevegelse av kjøretøyet i en skråning når bremsepedalen slippes og virker i skråninger større enn 3% ved å stabilisere bilen i 2 sekunder.

Alerte_Attention_315x425

FILSKIFTVARSLER

Dette systemet vurderer førerens årvåkenhet ved å identifisere baneavvikene i forhold til veimerkingene. Denne funksjonen er spesielt egnet for raske veier i hastigheter over 65 km / t.

Franchissement_Ligne_315x425

FØREROPPMERKSOMHETSVARSLER

Dette systemet brukes til å bekjempe døsighet eller et øyeblikk av uoppmerksomhet når du kjører i hastigheter over 60 km / t. Når bilen krysser en hvit linje uten at indikatoren er aktivert, blir føreren varslet av lydsignaler og et visuelt varsel.

Alerte_Risque_Collision_315x425

KOLLISJONSVARSLER

Hvis det er fare for kollisjon med kjøretøyet foran deg, sender kollisjonsvarsel en umiddelbar advarsel. Teknologien bruker en sensor montert foran på bilen din.

Camera_Recul_315x425

RYGGEKAMERA

Når bakovergir er aktivert, viser dette kameraet bakfra på hovedskjermen. Utsikten ledsages av fargemerker som avhenger av nærheten til et hinder. Manøvrering er så lettere.

Coffee_Break_315x425

TRETTHETSVARSLING

Dette systemet advarer sjåføren når det er på tide å ta en pause, etter to timers direktekjøring i mer enn 65 km / t.

Commutation_Feux_315x425

INTELLIGENTE FJERNLYS

Denne funksjonen slår på fjernlys og nærlys, avhengig av trafikk, når de to bilene blir oppdaget.

Controle_Stabilite_315x425

STABILITETSKONTROLL FOR TILHENGER

Når du har montert slepeutstyr, fungerer denne teknologien med ESP-systemet. Hvis det oppdages svingende bevegelser, bruker den bremsene for å stabilisere tilhengeren og holde deg trygt på kurs.

Frein_Stationnement_315x425

ELEKTRISK PARKERINGSBREMS

Denne bremsen aktiveres automatisk når du slår av motoren og slipper når du beveger deg bort. Alternativt kan du bare kontrollere den ved hjelp av den dedikerte padlen.

Grip_Control_315x425

STABILITETSPROGRAM OG ANTISPINN

Dette er et fleksibelt trekkontrollsystem som optimaliserer grepet på forhjulet for alle veier du møter (snø, gjørme, ...) for en sikker kjøretur, hvor som helst. Hill Descent Assist holder kjøretøyet i lav hastighet og i perfekt kontroll, bakover og fremover.

Park_Assist_315x425

PARKERINGSASSISTANSE

Denne avanserte parkeringshjelpen Alert-teknologien gjør parallell parkering problemfri. Når den er aktivert, oppdager systemet en passende plass og styrer deg deretter inn med total nøyaktighet. Alt du trenger å gjøre er å sette i revers, akselerere og bremse.

Reconnaissance_Panneaux_315x425

FARTSSKILT GJENKJENNING

Systemet gjenkjenner fartsgrenseskilt og gir denne informasjonen til sjåføren. Denne hastigheten kan registreres som et settpunkt for cruise control / fartsbegrenseren. Den fungerer over hele hastighetsområdet. Systemet oppdager også end-of-limit-tegn.

Regulateur_Vitesse_315x425

ADAPTIVE CRUISE CONTROL

En ekte sikkerhetsinnovasjon, systemet bruker et kamera for å oppdage bilen foran og opprettholde den valgte sikre avstanden. Stop-funksjonen vil også være tilgjengelig med EAT8-girkassen. Dette stopper bilen helt for å unngå kollisjoner.

Angle_Mort_315x425

BLINDSONEVARSLING

Dette systemet viser via et piktogram i sidespeilene tilstedeværelsen av et kjøretøy i de blinde flekkene. Arbeidet etter samme prinsipp som parkeringssensorer bak, representerer denne funksjonen en stor sikkerhetsfordel på for eksempel urbane motorveier.

MOTORISATIONS K9 200X141

MOTORER

Nyeste generasjon motorer med lavt drivstofforbruk og CO2-utslipp gir Citroën Berlingo dynamiske kjøreegenskaper.
Citroën Berlingo fås med bensin- og dieselmotorer som egner seg for all slags kjøring, både i byen og på landeveien. Motorene har ytelse helt i toppsjiktet, samtidig som de er skånsomme mot miljøet.
Citroën Berlingo er dessuten den første bilen med EAT8 8-trinns automatgirkasse, som gir optimal kjørekomfort. *Vår 2019
Bensinmotorer, PureTech-serien: 1,2-liters PureTech S&S 110 hk med BVM6 eller 130 hk med EAT8* Dieselmotorer, BlueHDi-serien: 1,5-liters BlueHDi S&S 100 hk eller 130 hk med BVM6 eller EAT8
Top