INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

Du vil bli videresendt om sekunder


NYE CITROËN C5 X

Nye Citroën C5 X er elegant som en sedan, dynamisk som en stasjonsvogn og høyreist som en SUV. Med Citroën Advanced Comfort® slapper du helt av i en kupé som gir deg en ordentlig lounge-følelse. Toppmoderne teknologi forenkler hverdagen, med Extended Head Up Display, adaptiv cruisekontroll og et nytt kommunikasjonsgrensesnitt på den 12-tommers trykkskjermen med naturlig talegjenkjenningsteknologi.


VIGNETTE_c5X
NC3A_450x300


NYE CITROËN C3 AIRCROSS SUV

Nye Citroën C3 Aircross SUV markerer sin personlighet med en helt ny og enda mer robust front. Nå kan du sette et personlig preg med 70 fargekombinasjoner, nye farger, nye dekorelementer for hjørnevinduet bak, fargepakker og lettmetallfelger. Den introduserer Advanced Comfort-setene som vi først så på Citroën C5 Aircross SUV, og tilbyr en ny 9-tommers Touchskjerm. Samtidig viderefører den sine 5 nettbaserte funksjoner og 12 førerassistentsystemer.
NYE CITROËN Ë-BERLINGO


Citroën har gått i bresjen for familiebiler siden 1996 og utvider nå tilbudet med elmodellen av Berlingo, en familiebil med fleksibel plass til passasjerene og uvanlig stor oppbevaringsplass. Nye Citroën ë-Berlingo er både praktisk, allsidig og trygg – den ideelle partneren for alle med et aktivt og miljøbevisst liv uansett alder. Nye Citroën ë-Berlingo kommer i salg i andre halvår 2021.

e_berlingo_450x300
AMI_Futur_V

AMI


AMI passer perfekt for deg som vil kjøre miljøvennlig i hverdagen. Rekkevidden er lang nok til de fleste daglige kjøreturene. Den har to seter, helelektrisk drift, er ultrakompakt og kan tilpasses. Du trenger ikke førerkort for å kjøre den, og du kan leie den for en time, en dag, en uke, en måned eller et år. Du kan bestille den på nettet og få den levert hjem.


Top