Du vil bli videresendt om sekunder
Citroen-C5-Aircross-Face-Avant-625x400



NYE C5 AIRCROSS & C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID


Citroën C5 Aircross setter standarden for komfort, plass og fleksibilitet. Nå har modellen fått en oppdatert og mer kraftfull design med større særpreg. Dermed tar den steget over i et høyere segment, noe som er lett synlig både utvendig og innvendig. Frontpartiet, lyssignaturen bak, felgene, fargene, materialene, berøringsskjermen på 10 tommer og midtkonsollen er bare noen eksempler på det.




NYE CITROËN Ë-BERLINGO


Citroën har gått i bresjen for familiebiler siden 1996 og utvider nå tilbudet med el-modellen av Berlingo, en familiebil med fleksibel plass til passasjerene og uvanlig stor oppbevaringsplass. Nye Citroën ë-Berlingo er både praktisk, allsidig og trygg – den ideelle partneren for alle med et aktivt og miljøbevisst liv uansett alder.

e_berlingo_450x300
AMI_Futur_V

AMI


AMI passer perfekt for deg som vil kjøre miljøvennlig i hverdagen. Rekkevidden er lang nok til de fleste daglige kjøreturene. Den har to seter, helelektrisk drift, er ultrakompakt og kan tilpasses. Du trenger ikke førerkort for å kjøre den, og du kan leie den for en time, en dag, en uke, en måned eller et år. Du kan bestille den på nettet og få den levert hjem.


Top