Du vil bli videresendt om sekunder

EN USEDVANLIG MARKANT, KOMFORTABEL OG ALLSIDIG SUV

  

Nye Citroën C3 Aircross SUV markerer sin personlighet med en helt ny og enda mer robust front. Nå kan du sette et personlig preg med 70 fargekombinasjoner, nye farger, nye dekorelementer for hjørnevinduet bak, fargepakker og lettmetallfelger. Den introduserer Advanced Comfort-setene som vi først så på Citroën C5 Aircross SUV, og tilbyr en ny 9-tommers Touchskjerm. Samtidig viderefører den sine 5 nettbaserte funksjoner og 12 førerassistentsystemer.   

SE VIDEOEN

EN MER MARKANT DESIGN

New SUV Citroën C3 Aircross

Den enda tydeligere fronten på nye Citroën C3 Aircross SUV er helt fornyet og enda mer robust. Dette er den nye karakteristiske Citroën-signaturen som ble introdusert med nye Citroën C3 i 2020. Kromlogoen utvider seg i retning av LED-frontlysene, noe som skaper bedre sikt og økt sikkerhet. Nye Citroën C3 Aircross SUV har også en ny grill med unikt, geometrisk motiv og en ny sølvblank pyntelist med fargedekorelementer.

C3AIR_Perso

70 FARGEKOMBINASJONER

Utvendig videreføres det personlige preget med 70 mulige kombinasjoner, bl.a. 7 karosserifarger, 4 fargepakker og 2 takfarger. På hjørnevinduet bak tilbys 3 nye animasjoner sammen med fargepakkene:

• Freeglass Orange for fargepakken Anodised Orange,

• Freeglass White for fargepakken White,

• Chrome in glass med persienneeffekt for fargepakkene Shiny Black og Anodised Dark Blue.

ET PERSONLIG PREG SOM OGSÅ VISES INNVENDIG

4 INTERIØRER TYPER

New SUV Citroën C3 Aircross - Ambiance Serie

STANDARDINTERIØR

Grå setetrekk som står i stil med en grå dashborddekor

New SUV Citroën C3 Aicross Ambiance Urban Blue

URBAN BLUE-INTERIØR

 Blått stoff og imitert skinn, et tverrbånd øverst på seteryggene med Citroën-mønster og en dashbordlist i blått, imitert skinn

New SUV Citroën C3 Aircross Ambiance Metropolitan Graphite

METROPOLITAN GRAPHITE-INTERIØR

Svart, imitert skinn og gråspettet stoff med tverrbånd øverst på seteryggene med lyst, naturlig treutseende og dashbordlist i gråspettet stoff

New SUV Citroën C3 Aircross Ambiance Hype Grey

HYPE GREY-INTERIØR

Grått skinn og svart imitert skinn, dashbordlist i grått imitert skinn, tverrbånd øverst på seteryggene med Citroën-motiv og -søm

ADVANCED COMFORT-SETER

HJEMMEFØLELSE

New SUV Citroën C3 Aircross sièges

I tillegg til fjæringen, som gir en unik, dempet kjøreopplevelse, byr nye Citroën C3 Aircross SUV på enda mer komfort med nye Advanced Comfort-seter sammen med Urban Blue-, Metropolitan Graphite- og Hype Grey-interiør. De skaper en innbydende og stilfull komfort, takket være bruk av 15 mm tykt skum. Høytetthetsskummet sørger for sittekomfort med god støtte, særlig på langturer. 

PLASS, FLEKSIBILITET, LYS

New SUV Citroën C3 Aicross - Habitabilite

Nye Citroën C3 Aircross SUV har god plass til alle passasjerene. Den har imponerende benplass bak og en suveren takhøyde. Den er også usedvanlig fleksibel med en skyvbar bakrute i 2 uavhengige deler eller passasjersete foran som kan slås ned til bord og gi en lastelengde på 2,40 m. Nye Citroën C3 Aircross SUV har også et bagasjeromsvolum som kan utvides fra 410 l til 520 l når baksetet skyves frem, og som kan gi et volum på hele 1289 l når seteryggene er felt ned. Panoramataket gir et fantastisk lys, og den har en ny midtkonsoll med et stort oppbevaringsrom som både for- og baksetepassasjerene har tilgang til, og som kan skjules med et skyvegardin. 

12 FØRERASSISTENTSYSTEMER

Nye Citroën C3 Aircross SUV tilbyr 12 teknologier som ivaretar sikkerhet og komfort, bl.a. Grip Control med Hill Assist Descent og head-up-fargedisplay som viser nyttig informasjon i synsfeltet. 

NY 9-TOMMERS TOUCHSKJERM

New SUV Citroën C3 Aircross - Ecran_tactile 9

Nye Citroën C3 Aircross SUV har en ny 9-tommers skjerm som er enda mer ergonomisk og behagelig å bruke. 

5 NETTBASERTE FUNKSJONER

New SUV Citroën C3 Aircross Technologies

Nye Citroën C3 Aircross SUV har trådløs mobillading. De kompatible appene på mobilen er også tilgjengelige på touchskjerm takket være Mirror Screen-funksjonen som er kompatibel med Android Auto og Apple Car Play™. Den tilbyr også den nye generasjonen GPS Connect Nav og Citroën Connect Box som gjør det mulig å kontakte en egen veihjelpssentral ved motorstopp eller ulykke.

4 MOTORVARIANTER

New SUV Citroën C3 Aircross - Motorisation

En teknologi og en eventyrlyst som strekker seg lenger enn utvalget av drivstoffgjerrige og effektive motorer av nyeste generasjon. Bilen tilbys i ulike diesel- og bensinvarianter mellom 100hk til 130hk.

Top