Du vil bli videresendt om sekunder

MODELLER FRA CITROËN

I over 100 år har CITROËN flyttet grensene for innovasjon og satt nye standarder i bilindustrien når det gjelder komfort, design, nyttig teknologi, ytelse og ikke minst sikkerhet. Hva er din drømmebil? Er du på jakt etter en elegant sedan, en komfortabel MPV, en smidig bybil, en robust crossover eller de mange fordelene med en elbil? Les mer om Citroën sitt omfattende utvalg, og velg den bilen som dekker behovene til hele familien.

e_C4_Rouge_Elixir_576_324

Elbilen ë-C4 står for moderne, avansert elektrisk mobilitet og byr på høy komfort og allsidighet. Den er definisjonen på mobilitet i ë-komfortklassen.

Vignette_C4_224x123

Elbilen ë-C4 og C4 markerer ett nytt kapittel for Citroën-design. Både elbilen, bensin- og dieselversjonen har nye designelementer og overlegen innvendig komfort.

Citroen_C5X_1CWK_576_324

Nye Citroën C5 X er elegant som en sedan, dynamisk som en stasjonsvogn og høyreist som en SUV.

C5_Aircross_Hybride_Rechargeable_Bleu_Eclipse_bbc_576_324

Citroën C5 Aircross setter standarden for komfort, plass og fleksibilitet. Nå har modellen fått en oppdatert og mer kraftfull design med større særpreg. 

Citroen_Berlingo_1CK9M_576_324

Nye Citroën ë-Berlingo, har mange innovative løsninger både når det gjelder design, allsidighet, funksjon og komfort. 

Citroen_Spacetourer_1CK0L_576_324

Citroën ë-SpaceTourer – 100 % ëlektrisk har rene linjer og gode proporsjoner som gir den et robust, men samtidig dynamisk utseende.

citroenfamily

  

citroenfamily

  

Top