Du vil bli videresendt om sekunder

Planlegger du en morsom helgetur med familie eller venner? Da er CITROËNs utvalg av 7-setere det perfekte valget. Nye Grand CITROËN C4 Picasso MPV og nye CITROËN Berlingo Multispace er designet for deg som liker store åpne rom. De har sprekt og allsidig interiør, massevis av oppbevaringsplass for hele familien og forbilledlige gode kjøreegenskaper. Se CITROËNs utvalg av 7-setere, og gjør deg klar for trygge kjøreopplevelser med hele gjengen din.

voitures-7-places-nouveau-grand-c4-picasso.jpg

CITROËN
GRAND C4 SpaceTourer

Vi presenterer CITROËN Grand C4 SpaceTourer, CITROËNs romslige MPV. Modellen har lys kupé og massevis av komfortutstyr. Den tilpasser seg til hele familiens aktiviteter og har et trivelig interiør. Trenger du mer plass? Ikke noe problem! Bytt fra sju til fem seter og fra 645 liter til 704 liter bagasjeromsvolum med én enkel bevegelse. Du kan også lese mer om CITROËN C4 Picasso med 5 seter og 537-liters bagasjerom!

BERLINGO
MULTISPACE

Vi presenterer CITROËN Berlingo Multispace, en 7-seters familiebil med uttrykksfull design, forbedret konstruksjon og fleksible løsninger. Den er den perfekte følgesvennen når familien skal på tur med et bagasjerom på 675 liter (øker til 3 000 liter når baksetene er felt ned.) Modellens fleksible design tilpasser seg til alle dine behov, samtidig som den tilbyr den beste komforten og sikkerheten for alle passasjerer.
voiture-7-places-berling-multispace.jpg
Top