Hopp til innholdet
Merkets filosofi

INSPIRERT AV DEG

Siden 1919 har vi tenkt nytt med ett mål for øyet: å lage biler som gjør hverdagen enklere, inspirert av dine behov. Citroën er et populært merke som skaper nye løsninger basert på en lang tradisjon. En inspirasjon som er tydelig helt fra den første bilen og frem til Ami. En helelektrisk bil for alle, og nok en unik løsning fra Citroën.

NYSKAPENDE DESIGN

Modellene fra Citroën har en design som skiller seg ut. For å sitere Pierre Leclercq, designansvarlig i Citroën, kombinerer de «unikhet og enkelhet». Citroën utvikler unike biler inspirert av ikoniske modeller som gir deg helt nye opplevelser. 

TILPASSET DINE BEHOV 

Vi er opptatt av dine behov. Derfor har bilene våre mange tilpasningsmuligheter. Hos Citroën kan du få en bil som passer perfekt til deg. Du kan velge mellom en rekke lakkfarger og fargepakker med tofargede kombinasjoner. Kupeen kan også tilpasses dine behov. 

CITROËN ADVANCED COMFORT®-PROGRAMMET

Siden starten i 1919 har Citroën alltid designet biler som er ledende innen komfort. Dette kommer også til uttrykk i de fire prinsippene Citroën Advanced Comfort®-programmet er basert på: kokongeffekt, praktiske løsninger, intuitiv teknologi og indre ro.

NYTTIG TEKNOLOGI

Citroën utstyrer bilene med en rekke førerassistentsystemer som øker sikkerheten og komforten.  Merket tilbyr også nettbaserte tjenester for å gjøre kjøreturene både enklere og sikrere. Citroën utvikler også kontinuerlig elbiler og ladbare hybridbiler.