Du vil bli videresendt om sekunder

VÅR VIKTIGSTE KJØREREGEL
I SNART 100 ÅR:
KOMFORT!

Helt siden oppstarten i 1919 har Citroën ligget i forkant når det gjelder komfort. I dag illustreres dette med merkets slagord “Be different, feel good” og CITROËN ADVANCED COMFORT®-programmets fire hovedprinsipper for innovasjon, som er å stenge unødige forstyrrelser ute, å skape mest mulig brukervennlige biler, å hjelpe føreren å komme i flytsonen og å lette bekymringer.
Tranche-5.jpg

HVOR FINNER JEG CITROËN ADVANCED COMFORT?

Med CITROËN ADVANCED COMFORT® har merket konsolidert sin ekspertise og erfaring og utviklet løsninger som oppfyller alle forventningene dine.

Hvis du vil vite mer om CITROËN ADVANCED COMFORT®-programmet, er fremgangsmåten enkel:
Gå til CITROËN ADVANCED COMFORT®-logoen øverst på siden og start animasjonen, så får du mer informasjon om de eksklusive komfortløsningene på din foretrukne modell.

GIF2.gif
597x597.jpg

SKAPE MEST MULIG BRUKERVENNLIGE BILER

Fordi du tilbringer mye tid i bilen, har Citroën satt alt inn på å gjøre bilturene mest mulig behagelige med god plass, praktisk og renlinjet design og god oppbevaringsplass. Interiører du vil føle deg hjemme i med én gang.

Hva det vil si konkret?

Vi har gjort maksimalt ut av den tilgjengelige plassen med Citroën C4 Cactus’ Top Box® og Citroën Berlingos Modutop®, slik at du alltid kan ha det du trenger, innen rekkevidde, uten at kupeen føles overfylt.

STENG UNØDIGE FORSTYRRELSER UTESetter du pris på å kjøre i fred og ro uten forstyrrelser? CITROËN ADVANCED COMFORT® har tenkt på deg og skapt en kupé som både er trivelig, praktisk og avslappende; der hjulopphenget utligner ujevnheter i veibanen, setene er komfortable og lydisoleringen er behagelig. Rett og slett en velværeboble for deg som sliter med å komme deg ut av senga om morgenen eller har behov for å roe ned etter en hektisk arbeidsdag.

Hva det vil si konkret?

Mye lys, fleksible løsninger, en hjemmekoselig stemning med Lounge-pakken, Internett-forbindelse og unik støtdemping: Den nye Citroën C4 Picasso glir perfekt inn i rekken av modeller i CITROËN ADVANCED COMFORT®-programmet.597x597.jpg
597x597_Page_CAC.jpg

KOM I FLYTSONENTilkoblingsproblemer og lange telefonstopp i veikanten hører fortiden til. Med de praktiske og brukervennlige førerassistentsystemene og de smarte tilkoblingsløsningene for personlige enheter er du og bilen alltid på nett.

Høyere komfort, større brukervennlighet og økt sikkerhet i hverdagen.
597x597_1.jpg

GI SLIPP PÅ BEKYMRINGENE

De fleste kan ha behov for å roe litt ned etter en hektisk dag.

Ideen bak det fjerde prinsippet i CITROËN ADVANCED COMFORT®-programmet er å gi deg mindre å tenke på og hjelpe deg å gi slipp på bekymringene dine. Med det som målsetting vektla vi å gi brukerne mest mulig ro med blant annet en avslappende, egendefinerbar kupebelysning, myke og behagelige materialer og optimal luftkvalitet.

Kan kupeen i en bil være en kilde til velvære og sinnsro?

Det er det opp til deg å avgjøre!

Top