Du vil bli videresendt om sekunder
80x80_Picto_Serenité_Scan_MyC.jpg

Trygghet!

Ved å scanne de ulike delene av bilen kan du med et enkelt trykk finne de oplysningene du søker. Du trenger ikke lenger å lese gjennom instruksjonshefte, takket være Scan MyCitroën.

80x80_Picto_Facilite_Scan_MyC.jpg

Enklere!

Navigasjonen i applikasjonen er veldig intuitiv. Applikasjonen husker de delene av bilen du tidligere har scannet, og gir hurtig adgang til dem. Det er en direkte snarvei til forklaringen av lamperne for (fjernlys, nærlys, grøftelys osv.), slik at det er lettere å forstå hvordan de fungerer.

Funksjoner

Skanner

Dokumentasjon

Mine skanninger

Kontrollamper

Skanner

Med mobiltelefonens kamera kan du peke kameraet på de delene av bilen du ønsker mer informasjon om. Applikasjonen identifiserer automatisk: Hvilke del av bilen og beskrivelsen av delen i bilens dokumentasjon.

 

750x423_Scanner_LinkMyCitroen.jpg

Dokumentasjon

750x423_Documentation_LinkMyCitroen.jpg

Ønsker du ikke å bruke “Skann”-funksjonen, kan du manuelt fine delen du leter etter via innholdsfortegnelsen, som gir deg hurtig adgang til den informasjonen du søker.

Mine skanninger

Du kan enkelt finne dine tidligere skanninger. Denne historikken kan være veldig praktisk, hvis du vil se samme informationer flere ganger, uten å skanne den på nytt.

750x423_MesScans_LinkMyCitroen.jpg

Kontrollamper

Direkte forklaringen av kontrollamperne for din CITROËN i Scan MyCitroën-applikasjonsmenyen. Denne rubrikken viser kontrollampene, hva de betyr og forklaringer om det skulle dukke opp et varsellys.

750x423_TemoinsLumineux_LinkMyCitroen.jpg

Kompatibel med:

Top