Hopp til innholdet

TILKOBLEDE TJENESTER OG FØRERASSISTENTSYSTEMER

Citroën har gjennom 100 år utviklet varebiler med teknologier og funksjoner som gjør arbeidsdagen enklere. En rekke førerassistentsystemer og nettbaserte tjenester gjør varebilene våre utrolig praktiske. 

SIKKERHETS- OG FØRERASSISTENTSYSTEMER

Citroëns varebiler er konstruert med fokus på sikkerhet og er utstyrt med  førerassistentsystemer som gjør kjøreturene enklere, tryggere og mindre stressende.

SURROUND REAR VISION-TEKNOLOGI

En nyvinning  

Citroën Berlingo er den første varebilen i sitt segment som er utstyrt med Surround Rear Vision, en ny teknologi som gir deg bedre oversikt. Det innvendige speilet er erstattet av en 5-tommers fargeskjerm som ved hjelp av to kameraer viser området rundt bilen fra tre forskjellige vinkler i sanntid.
GODT VEIGREP I ALLE SITUASJONER

GRIP CONTROL

Grip Control er et avansert antispinnsystem som optimerer trekkraften på forhjulene  avhengig av underlaget. 

Citroën Jumper kan fås med én Grip Control-modus for bedre komfort. Citroën Jumpy og Citroën Berlingo kan fås med Grip Control med flere moduser som gjør det mulig å tilpasse trekkraften etter underlaget. 

GRIP CONTROL MED HILL DESCENT ASSIST

Citroën Berlingo og Citroën Jumper er utstyrt med Hill Descent Assist som hindrer at bilen sklir og gjør det enklere å kjøre i bratte nedoverbakker. 

MED STABILITETSKONTROLL FOR TILHENGER

Stabilitetskontroll for tilhenger, som er en del av ESP-systemet for biler med tilhengerfeste, registrerer om tilhengeren vingler og kobler inn bilens bremsesystem for å stabilisere tilhengeren.

ADAPTIV CRUISEKONTROLL

Ved hjelp av et kamera registrerer den adaptive cruisekontrollen kjøretøyet foran og holder automatisk avstanden du har stilt inn. Stoppfunksjonen som leveres i kombinasjon med EAT8-girkassen, bremser bilen helt ned.
FILSKIFTEVARSLER
Dette systemet bruker et kamera til å registrere kryssing av kjørefeltlinjer når blinklyset ikke er slått på. Systemet styrer bilen forsiktig tilbake i kjørefeltet. 
AVSTANDSVARSLING
Hvis det er fare for kollisjon med kjøretøyet foran, eller hvis det registreres en fotgjenger i bilens kjørefelt, varsles du visuelt og med lydsignaler. 
ACTIVE SAFETY BRAKE
Denne sikkerhetsfunksjonen reduserer faren for kollisjon. Systemet virker fra ca. 5 km/t og registrerer hindringer og fotgjengere, både stillestående og i bevegelse. Når systemet registrerer fare for kollisjon, varsler det deg. Reagerer du ikke, bremser systemet bilen automatisk. 
TRETTHETSVARSLER
Dette systemet vurderer hvor oppmerksom du er, basert på hvordan du styrer bilen i forhold til veioppmerkingen og varsler deg om nødvendig. Denne sikkerhetsfunksjonen er spesielt nyttig på veier der fartsgrensen er over 50 km/t. 
BAKKESTARTASSISTENT
Denne funksjonen hindrer at bilen ruller bakover når du slipper bremsepedalen i en bakke. Systemet virker i hellinger på over tre prosent og holder bilen i to sekunder, slik at du kan flytte foten fra bremsepedalen til gasspedalen. 
TRAFIKKSKILTGJENKJENNING OG HASTIGHETSANBEFALING
Dette innovative systemet registrerer trafikkskilt ved hjelp av kameraet øverst på frontruten. Gjeldende fartsgrense vises hele tiden, slik at du kan justere cruisekontrollen eller hastighetsbegrenseren etter lovlig hastighet. Systemet kjenner også igjen skiltene for stopp, innkjøring forbudt og forbikjøring forbudt. 
BLINDSONEVARSLER
Dette overvåkingssystemet er nyttig når du kjører på motorveien. Det varsler deg om kjøretøyer i blindsonene med et kraftig oransje LED-lys i hjørnet på begge sidespeilene. 
HEAD-UP-DISPLAY I FARGER
Dette innovative displayet gir deg viktig kjøreinformasjon uten at du må ta øynene fra veien. En spesiell transparent skjerm viser informasjon om bilens hastighet og anbefalt hastighet, innstillingen for hastighetsbegrenseren, navigasjonsinstruksjoner og avstandsvarsling i synsfeltet ditt. 
PARKERINGSSENSORER FORAN, BAK OG PÅ SIDENE
Systemet varsler deg om hindringer rundt bilen ved hjelp av markører på den 8 tommer store kapasitive berøringsskjermen og med et lydsignal. 
RYGGEKAMERA
Når du legger inn revers, vises området bak bilen, inkludert hjelpelinjer, på den 8 tommer store berøringsskjermen. 
AUTOMATSK FJERNLYSREGULERING 
Veksler automatisk mellom fjern- og nærlys når andre kjøretøyer registreres. Dette gjør det tryggere og mindre stressende å kjøre i mørket. 
ADAPTIVE LYS 
Adaptive lys lyser opp innsiden av svinger. Det gir bedre sikt og økt sikkerhet i svinger og veikryss. 

NETTBASERT TEKNOLOGI

Nødanrop og veihjelp

Citroëns varebiler kan skilte med klasseledende avansert teknologi. Citroën Jumper er utstyrt med telematikkboks. Citroën Berlingo og Citroën Jumpy kan fås med en Citroën Connect Box for nødanrop og veihjelp. Uansett hva dagen bringer, vil din Citroën gjøre kjøringen enklere, tryggere og mer avslappet.

Nettbasert navigasjon

Citroën Berlingo og Citroën Jumpy kan fås med Citroën Connect Nav, et 3D-navigasjonssystem som inkluderer trafikkinformasjon i sanntid og informasjon om bensinstasjoner, parkeringsplasser og værforhold.

Mirror screen

Citroën Berlingo og Citroën Jumpy kan fås med Mirror Screen, som lar deg bruke kompatible smarttelefonapper fra berøringsskjermen i bilen.