Hopp til innholdet
CITROËN FULL SERVICE HISTORIKK
Citroën FSH
Full Service Historikk

Citroën FSH – Full Service Historikk – er bevis for at bilen alltid har fulgt Citroëns foreskrevne service-program etter at bilen ble levert fra fabrikk!

 

 

Hva menes med Citroën FSH?
  • Har hatt alle foreskrevne servicer hos et merkeautorisert Citroën-verksted
  • Har blitt tatt hånd om av sertifiserte Citroën-mekanikere
  • Er vedlikeholdt etter fabrikkens spesifikasjoner og krav
  • Kun har fått montert originale Citroën-deler
  • Har fått oljer og væsker i henhold til Citroëns krav
  • Oppdatert elektronikk og kontrollmoduler (etter behov)

 

FSH-oblatet monteres i bilens frontrute

av Citroën-forhandleren etter service.

CITROËN FSH OBLAT

Slett ikke alle kvalifiserer til dette oblatet
Mange mener de kan Citroën. Ikke så rart kanskje. Citroën har satt standarden siden 1919. Men faktum er at bare vi som jobber daglig hos et sertifisert Citroën bilverksted kan holde oss oppdaterte og spesialiserte på Citroën. Derfor må bilen din ha hatt ALLE sine servicer hos et merkeautorisert Citroën bilverksted for å kvalifisere til et Full Service Historikk-oblat fra oss. Det skulle egentlig bare mangle.

 

Se etter det lille klistremerket
Oblatet nederst i høyre hjørne på frontruten forteller enkelt at bilen din bare har vært behandlet av spesialister. Det angir trygghet. Oblatet kan enkelt fjernes hvis du ikke ønsker å ha det der, det er selvfølgelig ikke påkrevd. Den fulle servicehistorikken finnes jo i våre systemer, og litt avhengig av bilens alder kan verkstedet lese av alle hendelser i detalj. Akkurat som en komplett pasientjournal vil vi derfor også ha et bedre helhetsbilde av bilens historie, bruk og behov. Noen kjøper bare verkstedtimer, andre bryr seg om bilens livskvalitet og verdi. Det kan du se på frontruten.

 

Merkeverksted - også i utlandet
Citroën er Citroën, også når det gjelder service. Derfor anerkjenner vi selvfølgelig service og reparasjoner utført av merkeautoriserte Citroën verksteder alle andre steder i verden. Er du usikker på om din bil har Full Service Historikk, stikk innom så kan vi sjekke. En ekte Citroën service er en investering i bilen din. Det er også viktig for vårt rykte. For ingenting er bedre for oss enn en velholdt og FSH-oblatet monteres i lykkelig Citroën – uansett hvor gammel den er.