Hopp til innholdet
CITROËNS SERVICE

CITROËNS SERVICE

Citroën-verkstedet kjenner bilen din inn og ut. Regelmessig service er viktig, og med avtalene fra Citroën kan du være sikker på at arbeidet utføres på riktig måte – og samtidig har du full oversikt over kostnadene. Be om et tilbud på nett.

CITROËNS SERVICE

Prisen inkluderer deler og arbeid. Citroën-verkstedet skifter olje og oljefilter, fyller på væsker, kontrollerer og justerer sikkerhetsutstyr og leser av diagnoseminnet. I tillegg utføres det 15 kontroller på bilen din, alt til en svært rimelig pris. 

Hvorfor må bilen på service?

Bilen må på årlig service for at den skal fungere problemfritt over lengre tid. Hvis motoren ikke vedlikeholdes på riktig måte, slites den raskere. Da reduseres bilens ytelse. Med et enkelt oljeskift kan du unngå kostbare reparasjoner, inkludert bytte av motoren.

Når må bilen på service?

Hvor ofte bilen må på service, og hvilke arbeider som utføres, avhenger av type bil, motor, kjørelengde og alder. Se bilens servicehefte for å finne ut når den skal på service. Vedlikeholdet avhenger også av hvordan bilen brukes. Med årlig service og ved å følge produsentens vedlikeholdsprogram får du glede av bilen din lenge. Hvis bilen brukes under svært krevende forhold, må vedlikeholdsprogrammet tilpasses deretter.

Når gjelder dette?

Hvis bilen brukes under følgende forhold, må du tilpasse vedlikeholdsprogrammet:

  • Transporttjenester
  • Bykjøring (drosje, ambulanse eller kjøreskole, med gjennomsnittshastighet lavere enn 20 km/t)
  • Korte, gjentatte turer (mindre enn 10 km) med kald motor (etter å ha stått stille i mer enn én time)
  • Ved langvarig opphold i varme land (≥ 30 °C), kalde land (≤ –15 °C), land der det er mye støv, eller land der drivstoffet ikke er i tråd med Citroëns anbefalinger
  • Ved bruk av B30 biodiesel, også om det bare gjøres av og til