Hopp til innholdet
Citroën ettersalgsservice

CITROËNS VERKSTEDTJENESTER

Citroën-verkstedene tilbyr et bredt utvalg vedlikeholdstjenester, og alle våre dyktige, autoriserte mekanikere står klare til å hjelpe deg å holde din Citroën i topp stand. Du får serviceavtaler etter behov og budsjett, service tilpasset din bil og oversiktlige prosesser, slik at du kan kjøre sikkert. 

SERVICE HOS CITROËN

Benytt deg av den profesjonelle ekspertisen til Citroëns verksteder. 

I MyCitroën får du påminnelse når det er på tide med service eller vedlikehold på bilen. Der har du også tilgang til det digitale serviceheftet (ikke tilgjengelig i Norge enda).

Verkstedene våre tilbyr et komplett vedlikeholdsprogram for rask og pålitelig service. 

Du kan bestille time med noen få klikk eller be om et prisoverslag. 

Med Citroën kan du kjøre uten bekymringer.

Har din Citroën fått en steinsprutskade i frontruten?

Dersom din Citroën har fått en steinsprutskade i frontruten, må du ikke vente for lenge med å få reparert skaden!

 

Både skaden og summen for reparasjonen kan fort bli større om du ikke gjør noe med det. Det kan raskt lede til et kostbart bytte av frontrute.

SERVICEAVTALER FOR ALLE BEHOV

For å sikre best mulig vedlikehold av bilen din tilbyr Citroën-verkstedene serviceavtaler som inkluderer deler og arbeid. Citroën utfører også enklere vedlikehold, oljeskift, skifte av vindusviskere og frontrute.

MY CITROËN-APPEN

Med MyCitroën-appen, som er tilgjengelig i App Store og Google Play, får du tilgang til en rekke tjenester som gjør vedlikeholdet av din Citroën enda enklere. Du får varsler når det er på tide med service på din Citroën, og du kan bruke den til å bestille time på nettet og be om prisoverslag fra verkstedet ditt. Last ned appen, og prøv selv. 

TILBUD TIL CITROËN-EIERE

Se tilbud fra Citroën-nettverket til Citroën-eiere