Hopp til innholdet
LADBARE HYBRIDER FRA CITROËN

LADBARE HYBRIDER FRA CITROËN

Høyere ytelse gir høyere komfort

Med en ladbar hybrid fra Citroën kan du kjøre elektrisk på de daglige kjøreturene og bruke forbrenningsmotoren når du skal ut på langtur. 

Kombinasjonen av en elektromotor og en forbrenningsmotor gir smidig kjøring, en total effekt på 225 hk og umiddelbar akselerasjon.

FORDELENE VED LADBARE HYBRIDER

Elektrisk kjøring med høy komfort

Fjæring med Progressive Hydraulic Cushions®, Citroën Advanced Comfort®-seter og mange praktiske førerassistentsystemer gir høy kjørekomfort.

I tillegg kjører du så å si lydløst og uten vibrasjoner.

Fordelene til både en elektromotor og en forbrenningsmotor

Når du lader daglig og kjører kun på strøm, får du høy ytelse, høyt dreiemoment fra start og rask, lydløs akselerasjon.

Trenger du lengre rekkevidde, tar forbrenningsmotoren over.

La ekspertene vedlikeholde din ladbare hybrid

Selv om de ladbare hybridene fra Citroën er teknologisk mer avanserte enn bensin- og dieselbiler, er serviceintervallene de samme.

Overlat vedlikeholdet av din ladbare hybrid til Citroëns eksperter.

Reduser co2-utslippet
Den ladbare hybriden slipper ut 32 g CO2 per km (WLTP). Når du kjører bare på strøm, er CO2-utslippet null.
Spar penger hver dag
Lader du hybridbilen daglig, kan du redusere drivstoffkostnadene dine betydelig.
Reduser drivstofforbruket
Med et gjennomsnittlig forbruk på 0,14 liter per mil (WLTP) gir hybridbilen betydelige besparelser i forhold til en bensin- eller dieselbil.
Lad når du bremser
Hybriden lades når du bremser eller senker hastigheten. Du får lengre rekkevidde uten at du engang tenker over det.

OPTIMAL KOMFORT MED FLERE KJØREMODUSER

Elektrisk modus

Når du kjører i elektrisk modus, slipper du både støy og CO2-utslipp. Modusen er ideell for bykjøring. Når du starter bilen, velges alltid denne modusen som standard.

Hybridmodus

Bilen bytter automatisk mellom elektro- og forbrenningsmotoren avhengig av kjørestilen din og hva slags vei du kjører på og slik at batteristrømmen utnyttes optimalt.

Sportsmodus

Få mest mulig ut av kreftene til forbrenningsmotoren – med hjelp fra batteriet. I denne modusen kjører du sportslig og komfortabelt.

Komfort modus

I tillegg til elektrisk modus, hybridmodus og sportsmodus har nye Citroën C5 X ladbar hybrid en komfortmodus. Den gir ekstra smidig og behagelig kjøring med aktiv Citroën Advanced Comfort®-fjæring.

Enkel lading

  • PRIVAT LADING: Det er ikke noe problem å få installert en lader, uansett om du bor i enebolig eller borettslag/sameie. Citroëns samarbeidspartner hjelper deg å finne og installere den ladeløsningen som passer best for deg.
  • OFFENTLIG LADING: Det har blitt enkelt å finne ladestasjoner når du er på farten, for eksempel i nærheten av jobben eller der du pleier å trene. 
  • LADING PÅ LANGTUR: Det er ladestasjoner langs alle europeiske hovedveier. 

Tjenester som gjør det enklere å kjøre hybrid

  • MY CITROËN: Du kan sjekke rekkevidden og programmere lading og forhåndstemperering fra mobilen med appen My Citroën.

NYE CITROËN C5 AIRCROSS LADBAR HYBRID

Nye Citroën C5 Aircross ladbar hybrid er en smidig og dynamisk bil som egner seg for de fleste daglige kjøreturene. Forbrenningsmotoren på 180 hk er kombinert med en elektromotor på 81,2 kW (110 hk). Det gir en total effekt på 225 hk og dreiemoment på 360 Nm. 

 

Med knappen i midtkonsollen kan du velge mellom elektrisk modus, hybridmodus, komfortmodus og sportsmodus.

 

I elektrisk modus har nye Citroën C5 Aircross ladbar hybrid en rekkevidde på opptil 55 km. Du kan kjøre så å si lydløst og vibrasjonsfritt og helt uten CO2-utslipp i opptil 135 km/t.

NYE CITROËN C5 X LADBAR HYBRID

Citroën C5 X er elegant som en sedan, dynamisk som en stasjonsvogn og høyreist som en SUV. Citroën C5 X fås med bensinmotor og som ladbar hybrid.

 

Den ladbare hybriden har en total effekt på 225 hk. I elektrisk modus kan du kjøre utslippsfritt i over 50 km i opptil 135 km/t. 

Det vil for de fleste være nok til å kjøre de daglige kjøreturene uten å ha bruk for forbrenningsmotoren. Du kan lade C5 X hjemme, på jobb eller på en offentlig ladestasjon. Skal du på helgetur eller ferie, kan du kjøre helt uten rekkeviddeangst og bekymringer for om du finner en lader. Har du ikke nok strøm, tar den drivstofføkonomiske, kraftige forbrenningsmotoren over.