Hopp til innholdet
Eksklusive Citroën-tjenester for vedlikehold av kjøretøyet ditt

SERVICE TILPASSET DIN CITROËN

Citroën tilbyr en rekke tjenester som gjør det enkelt å ta vare på din Citroën og holde den i god stand. 

TIMEBESTILLING PÅ NETT

Enkel timebestilling

Du bestiller enkelt time på nærmeste verksted med noen få klikk på nett eller i My Citroën-appen. Noen tidspunkter er billigere (avhengig av ledige tider på verkstedet).  

PRISOVERSLAG PÅ NETTET

Få full oversikt over servicekostandene

Med noen få klikk kan du sjekke prisen på service- og vedlikeholdsarbeidene før du leverer bilen på verkstedet, slik at du vet hva du må betale. 

CITROËN-SERVICE 24/7

Lever nøklene når det passer deg kun hos enkelte forhandlere. *

Hos Citroën kan du levere bilnøklene på verkstedet døgnet rundt. Du følger bare instruksjonene på skjermen for å levere eller hente bilen. 

Vi sender deg også en tekstmelding med relevant informasjon. 

Har du bestilt lånebil, henter og leverer du nøklene på samme måte. 

ALTERNATIV TRANSPORT

Praktisk og enkelt

Du får tilbud om alternativ transport hver gang du leverer din Citroën til service. 

DIGITALT SERVICEHEFTE

Fordelene med digitalt servicehefte

Citroëns digitale servicehefte gir deg enklere bilhold med hele servicehistorikken og kommende servicer samlet på ett sted. Det digitale serviceheftet* er tilgjengelig i MyCitroën-appen. 

 

CITROËN VEIHJELP

Stol på oss

Du kan stole på Citroën veihjelp ved motorstopp og ulykker. Vi hjelper deg med reparasjon eller tauing uansett hvor du er, slik at du raskt kan fortsette turen. 

Alle Citroën-modeller leveres med veihjelp i hele garantiperioden, forutsatt at årlig vedlikehold blir utført på et autorisert Citroën-verksted. 

MY CITROËN-APPEN

Utvid opplevelsen

MyCitroën-appen: 

  • Få påminnelse om neste service.
  • Bestill time på Citroën-verkstedet du foretrekker, og få prisoverslag raskt. Få tilpasset overvåking av vedlikeholdet basert på bruken av bilen (inkludert garanti, kjørelengde og dato for neste verkstedtime) og tilgang til Citroëns tjenester.

SERVICEVARSLER

Kjør bekymringsfritt

Du trenger ikke bekymre deg for om bilen trenger service eller vedlikehold. Servicevarsler er en gratistjeneste som ikke krever abonnement. 

Servicevarsler er tilgjengelig for modeller med Citroën Connect Box som er bestilt fra og med 20. april 2016.

INNKALLINGSAKSJONER

Hold deg informert

Citroën informerer alle eiere av modeller som berøres av et oppgraderingsprogram, enten per post eller ved verkstedsbesøk. Dersom dette gjelder deg, kontakter du servicelederen på ditt foretrukne verksted. Verkstedet sjekker som bilen din er berørt av et oppdateringsprogram. Du bør også sjekke at verkstedet har riktige kontaktopplysninger til deg.