Hopp til innholdet
Vedlikehold av diesel- og bensinbiler

VEDLIKEHOLD AV BILER MED FORBRENNINGSMOTOR

Ta vare på bilen din med regelmessig vedlikehold og service. Serviceheftet inneholder informasjon om bilens serviceprogram og når de ulike servicene skal utføres. Produsentgarantien forutsetter blant annet at serviceprogrammet er fulgt. 

Det digitale serviceheftet gjør livet som bileier enklere. Med MyCitroën-appen får du en påminnelse når det er på tide med service.

CITROËNS SERVICE TJENESTER

Regelmessig vedlikehold av bilen kan spare deg for motorstopp.

Når du velger et Citroën-verksted, drar du nytte av ekspertisen, erfaringen og teknologien til et merkeverksted. 

Citroën tilbyr tilpassede og gunstige serviceavtaler som blant annet inkluderer service, oljeskift, kontroll av bremser og klimaanlegg. Vi tilbyr også avtaler som inkluderer deler og arbeid, slik at du har full kontroll over kostnadene. 

PRISOVERSLAG OG TIMEBESTILLING PÅ NETTET

Du kan be om prisoverslag på nettet dersom du vil vite hva vedlikeholdsarbeidene vil koste. Du kan beregne kostnadene for oljeskift, bremsekontroll eller service på klimaanlegget uansett hvilken modell du har. Du kan også raskt og enkelt bestille time på et av våre autoriserte verksteder og benytte deg av kampanjene våre med noen få trykk på smarttelefonen eller datamaskinen. 

HYBRID/ELBIL: NØDVENDIG VEDLIKEHOLD

Når du har kjøpt en ladbar hybrid eller elbil fra Citroën, bør du velge et Citroën-verksted til service og vedlikehold – de er eksperter på din Citroën.