Hopp til innholdet

TEKNOLOGI FOR KOMFORT

Citroën har gjennom 100 år latt seg inspirere av kundene til å utvikle nye og innovative varebiler med førsteklasses komfort. 

Med Citroën får du kjørekomfort, enkel betjening, fleksibilitet og praktiske oppbevaringsløsninger som gjør arbeidshverdagen enklere. 

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Optimal komfort

Citroën Advanced Comfort® er utviklet med fokus på førsteklasses komfort. God støtdemping og lavt støynivå gir en rolig atmosfære, og innredningen er både stilfull og fleksibel.

Intuitiv teknologi gjør det enkelt å betjene de praktiske funksjonene.

KJØREKOMFORT

Citroëns varebiler byr på høy kjørekomfort uansett veiforhold takket være høy sittestilling, jevn og myk giring, utmerket fjæring og god varme- og lydisolering.

De store, ergonomiske forsetene i Berlingo og Jumpy gir en behagelig sittestilling og har høyde- og korsryggregulering.

FLEKSIBEL INNREDNING

Moduwork®

For å utnytte plassen i Citroën Jumpy best mulig fås den med Moduwork®. Da kan du vippe opp seteputen på passasjersetet, slik at du får plass til lang last. Det øker lastelengden i XL-utgaven til opptil 4 meter. Et nett mot førersiden gir ekstra sikkerhet.

Extenso®-kabin

Extenso®-kabinen i Berlingo har plass til tre personer og mulighet til å øke lastelengden og -volumet. Når du legger ned det ytterste passasjersetet, får du en lastelengde på 3 meter i M-versjonen og 3,4 meter i XL-versjonen.

KOMFORT

Mobilt kontor

Kabinen til Citroëns varebiler kan også brukes som mobilt kontor, slik at du enkelt kan jobbe i varebilen når du er på farten.

Det er god plass til å jobbe med dokumenter eller PC, og du får strøm fra en USB-kontakt.

Gjennomtenkte oppbevaringsløsninger

Citroëns varebiler har mange smarte oppbevaringsrom til utstyr og kostbart verktøy. Det er store dørlommer, stort oppbevaringsrom under passasjersetet, hanskerom med lokk, koppholdere på dashbordet og stort oppbevaringsrom i midtkonsollen, slik at du har plass til at du trenger i en travel jobbhverdag.

Skyvedører med håndfri åpning og lukking

De praktiske skyvedørene med håndfri åpning og lukking* kan åpnes og lukkes uten at du trenger å bruke dørhåndtaket. Citroën Jumpy er den eneste varebilen i dette segmentet som har denne funksjonen. Du trenger bare føre foten under hjørnet på støtfangeren bak for å låse opp bilen og åpne skyvedøren.

* Denne funksjonen leveres kun til Citroën Jumpy

OVERLASTINDIKATOR

En unik nyvinning

Overlastindikatoren varsler deg hvis lasten overstiger varebilens tillatte nyttelast.