Hopp til innholdet
Citroëns frontrutereperasjon

CITROËNS REPARASJON AV FRONTRUTE

Citroën-verkstedet reparerer frontruten raskt og rimelig. Mekanikeren tetter steinsprutskaden med en spesiell harpiks. Frontruten blir som ny, og den er like sterk. Vi kan også skifte frontruten.
Har din Citroën fått en steinsprutskade i frontruten?

Dersom din Citroën har fått en steinsprutskade i frontruten, må du ikke vente for lenge med å få reparert skaden!

 

Både skaden og summen for reparasjonen kan fort bli større om du ikke gjør noe med det. Det kan raskt lede til et kostbart bytte av frontrute.

 

Får du en steinsprutskade i frontruten mens du kjører, er det en god ide å stoppe ved første anledning og dekke til skaden med en liten tapebit. På denne måten forhindrer du at vann og smuss kan trenge inn i skaden. Da er det større mulighet for at en eventuell reparasjon blir nærmest usynlig. Så ha gjerne en liten rull med klar kontor-tape i hanskerommet. Da er du forberedt om uhellet er ute.

 

Kontakt et av våre autoriserte Citroën-verksteder så reparerer vi skaden for deg.

Må ruten byttes er det en ekstra trygghet for deg å vite at vi alltid benytter merkeoriginale frontruter for optimal styrke og funksjon for bilens assistansesystem. Vi har både utstyret (for kalibrering) og kompetansen for å montere ny frontrute etter fabrikkens spesifikasjoner.

Hva koster det?

Har du delkasko eller kaskoforsikring og frontruten kan repareres, koster det deg ingenting å få reparert ruten. Forutsetninger for en eventuell reparasjon er:

 

  • Sprekken ikke er mer enn 6 cm i diameter
  • Sprekken ikke befinner seg i førerens synsfelt
  • Sprekken ikke er mindre enn 3 cm fra ytterkant av ruten

 

Kreves bytte av frontruten må du betale en egenandel som er definert gjennom din bilforsikring. Så handle fort om uhellet er ute. Kan hende det holder med en gratis rutereparasjon.

Hvor kan jeg bestille time for reparasjon av steinsprutskade i frontruten?
Reparasjon eller bytte av frontrute kan du bestille hos alle Citroën-forhandlere og verksteder.
Hvor kan jeg bestille time for reparasjon av steinsprutskade i frontruten?
Reparasjon eller bytte av frontrute kan du bestille hos alle Citroën-forhandlere og verksteder.

REPARASJON AV FRONTRUTE

Prisen for frontrutereparasjon inkluderer deler og arbeid. 

Hvis du får en steinsprutskade på frontruten, påfører medarbeideren på Citroën-verkstedet en spesiell harpiks og utfører deretter 15 visuelle kontroller. Frontruten blir like god som ny. 

Forutsetninger for reparasjon

Frontruten kan repareres hvis den har én eller to steinsprutskader. De kan imidlertid ikke være større enn en femkroning, og de må ikke være i førerens synsfelt.