Hopp til innholdet
Citroëns vindusviskere

VINDUSVISKERE

Vindusviskerne bør byttes ut hvert år. Det gir optimal sikt og øker sikkerheten. Selv om du ikke har brukt viskerne mye, vil varme og kulde redusere effekten. Derfor tilbyr Citroën-verkstedene viskerblader som er tilpasset bilen din.

VINDUSVISKER SKIFTE

  • Nye viskerblader for frontruten
  • Og/eller viskerblad for bakruten
  • Montering på Citroën-verkstedet

 

Citroën orignaldelsavtale* for vindusviskere: 

Her brukes originaldeler fra Citroën, slik at du får tryggheten og komforten du forventer.

Du kan kjøpe vindusviskere enkeltvis eller som sett.

 

Citroën tredjepartsavtale** for vindusviskere: For eldre biler og deg som vil ha kontroll over budsjettet.

  • For Citroëns tredjepartsavtaler brukes deler som passer til flere merker. Delene er valgt ut og godkjent av Citroëns eksperter for biler som er tre år eller eldre.
  • Med Citroëns tredjepartsavtale for vindusviskere kan du velge mellom fire typer vindusviskere fra Eurorepar, inkludert fester: tradisjonelle, flate, hybridvarianter og bakruteviskere. 
  • Viskerbladene fra Eurorepar er laget av syntetisk gummi som har blitt behandlet for å beskytte viskerbladene og gi lengre levetid. De er utviklet for å tåle temperaturer ned til –30 °C.

 

> FINN UT MER OM ORIGINALDELS- OG TREDJEPARTSAVTALENE

Ta vare på viskerne

For at vindusviskerne skal fungere optimalt, og for at de ikke skal bli ødelagt, bør du ta deg tid til å fjerne isen fra ruten før du bruker dem. Bytt ut vindusviskerne hvis de viser tegn på slitasje, og minst én gang i året. Unngå om mulig å utsette viskerne for sollys over lengre tid.

Slitte vindusviskere

Når vindusviskerne er utslitt, kan de ripe frontruten og redusere sikten, spesielt om natten, i tåke og i lett regn. Det reduserer sikkerheten.