INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

Du vil bli videresendt om sekunder

ELBILER FRA CITROËN

Kjør bærekraftig med en elbil fra Citroën.

Citroën tilbyr elektriske bybiler, sedaner, flerbruksbiler og varebiler. Elbiler gir en rekke fordeler: Jevn og stillegående kjøring, umiddelbart tilgjengelig dreiemoment, ingen CO2-utslipp, ingen begrensninger i perioder med høy forurensning, og rask lading er bare noen av dem. En teknologisk kraftpakke tilpasset de fleste bruksområder, slik at du allerede nå kan begynne å løse morgendagens problemer.

FORDELER

eLogo

Elektromotor

Elektromotoren gir unik kjørekomfort. Bilen er stillegående og enkel å kjøre både i byen og på landeveien. Med en elbil kan du ta deg fram på smidig vis i byen, men også på lengre turer takket være rekkevidden på 350 km (WLTP).

eC4-Trappe-Charge

Mange ladeløsninger

Elbiler fra Citroën er lette å lade overalt. Hjemme eller på jobben, med en vanlig stikkontakt eller hjemmelader, på en offentlig ladestasjon langs veien, på parkeringsplasser og langs motorveien. Ladetiden varierer etter modell og valgt ladeløsning.

eSpaceTourer-Services

Egne tjenester for elbiler

For å forenkle hverdagen får du tilgang til en rekke tjenester for elbiler (avhengig av modellen).
Med appen My Citroën kan du når som helst sjekke rekkevidden og programmere lading og forhåndstemperering av kupeen.

HELELEKTRISKE PERSONBILER FRA CITROËN

                                                  

Nye Citroën ë-C4 100% ëlectric

Den nye Citroën ë-C4 100% ëlectric gjør det mulig å kjøre helelektrisk til daglig. Du er helt avsondret fra veien og verden utenfor. Du kjører i fred i din egen boble der alt stresset på utsiden filtreres bort. Du får en stille og behagelig kjøreopplevelse. Du sitter bekvemt i de myke, ergonomiske Advanced Comfort-setene og kan enkelt betjene alle funksjoner.

Nye Citroën ë-C4 100% ëlectric kan bestilles nå.
eC4
635x300-eBerlingo-RoadTrip

Nye Citroën ë-Berlingo 100% ëlectric

Citroën har vært en av pionerene innen flerbruksbiler siden 1996 og utvider nå tilbudet med elbilutgaven av Berlingo, en familiebil med fleksibel plass til passasjerene og uvanlig stor oppbevaringsplass.
Nye Citroën ë-Berlingo 100% ëlectric er både praktisk, allsidig og trygg – den ideelle partneren for alle med et aktivt og miljøbevisst liv uansett alder.

Bilen kan bestilles fra 2. halvår 2021.

Nye Citroën ë-SpaceTourer 100% ëlectric

Nye Citroën ë-SpaceTourer 100% ëlectric passer like godt i byen som på landeveien. Den har samme fleksibilitet, innvendige plass, lastekapasitet og førerassistentsystemer som bensin-/dieselmodellen. Citroën ë-SpaceTourer fås i tre lengder og gjør det mulig å kjøre uten begrensning i lavutslippssoner som blir stadig vanligere.

Nye Citroën ë-SpaceTourer 100% ëlectric kan bestilles nå.
eSpaceTourer

HELELEKTRISKE VAREBILER FRA CITROËN

eBerlingo-Van

Nye Citroën ë-Berlingo Van 100% ëlectric

Nye Citroën ë-Berlingo Van 100% ëlectric er en praktisk og ergonomisk varebil som er like godt egnet til kjøring i byen som i utkantstrøk. Du kan kjøre med høy komfort og samtidig holde driftskostnadene lave.

Bilen kan bestilles fra 2. kvartal 2021.

Nye Citroën
ë-Jumpy 100% ëlectric

Nye Citroën ë-Jumpy 100% ëlectric er den perfekte varebilen for deg som jobber mest i byer og bynære strøk. Den kan hurtiglades til 80 % på 30 minutter. Ytelser og utstyr er som før. Samtidig kjører du komfortabelt og har tilgang til tjenester som forenkler hverdagen når du kjører elbil.

Nye Citroën ë-Jumpy 100% ëlectric kan bestilles nå.
eJumpy
Top