Hopp til innholdet
Elbiler og hybridbiler

CITROËNS ELBILER OG LADBARE HYBRIDER

Kjør miljøvennlig med elbil eller ladbar hybrid fra Citroën. 

Få de mange fordelene ved elektrisk drift med nye C5 Aircross ladbar hybrid, nye C5 X ladbar hybrid, nye ë-Berlingo, ë-SpaceTourer, ë-C4 og helelektriske Ami som er utstyrt med de nyeste teknologiene for behagelig, stillegående og utslippsfri kjøring og lave driftskostnader. Finn den modellen som passer best til dine daglige kjøreturer og behov. Avhengig av modell kan du også få avgiftsfordeler.

NYE CITROËN C5 AIRCROSS LADBAR HYBRID

Nye Citroën C5 Aircross ladbar hybrid gir dynamisk kjøring med forbrenningsmotor på 180 hk og elmotor på 110 hk (81,2 kW). Det gir en samlet effekt på 225 hk og samlet dreiemoment på 360 Nm.

Den har en elektrisk rekkevidde på opptil 55 km for vibrasjonsfri, stillegående og utslippsfri kjøring i opptil 135 km/t, og du veksler enkelt mellom elektrisk modus, hybridmodus og sportsmodus med velgeren på midtkonsollen.

NYE CITROËN C5 X LADBAR HYBRID

Citroën C5 X ladbar hybrid er egnet for både korte og lange turer og gir deg fleksibilitet og frihet. 

Den ladbare hybriden, som leverer 225 hk, har stillegående start og kjøring i inntil 135 km/t uten CO2-utslipp. Den har en elektrisk rekkevidde på over 50 km (WLTP), og er derfor godt egnet for de fleste daglige kjøreturer. Du kan kjøre utslippsfritt hele uken ved å lade bilen hjemme, på jobb eller på offentlige ladestasjoner. Skal du ut på langtur, tar den økonomiske og effektive forbrenningsmotoren over, og du trenger ikke bekymre deg for neste lading. 

NYE CITROËN Ë-BERLINGO

Nye Citroën ë-Berlingo gir behagelig, stillegående og vibrasjonsfri kjøring. Den har enkle og praktiske ladeløsninger, rekkevidde på opptil 280 km (WLTP) og lavere driftskostnader enn bensin- og dieselversjonene.

CITROËN Ë-C4

Med Citroën ë-C4 kjører du utslippsfritt hver dag med batteri på 50 kWh som gir en rekkevidde på opptil ca. 350 km (WLTP). Denne elektriske kombimodellen har førsteklasses komfort med stillegående og vibrasjonsfri kjøring, myke Advanced Comfort-seter og enkel betjening av funksjoner og tjenester for en unik kjøreopplevelse. 

CITROËN Ë-SPACETOURER

Citroën ë-SpaceTourer er dynamisk, praktisk og romslig og har alle fordelene til SpaceTourer.

Den elektriske versjonen har rekkevidde på opptil 330 km, kan hurtiglades til 80 prosent på 30 minutter og leveres med mange fleksible og praktiske løsninger. Batteriet leveres med en garanti på 8 år eller 160 000 km (gjenværende batterikapasitet på minst 70 prosent).

CITROËN AMI

Mobilitet fra 14 år

Citroën er en innovativ bilprodusent som har produsert biler for folk flest i over 100 år, og med AMI har merket laget en unik elbil. Ami er perfekt til miljøvennlig bykjøring. Den har to seter, helelektrisk drift, er ultrakompakt og kan tilpasses. Du trenger ikke førerkort for å kjøre den, og den kan leies for en time, en dag, en uke, en måned eller et år.

CITROËN C5 AIRCROSS SUV LADBAR HYBRID

Med Citroën C5 Aircross SUV ladbar hybrid får du både fordelene ved en elektromotor og en forbrenningsmotor. I tillegg til den høye komforten Citroën Advanced Comfort®-programmet byr på, får du fordelene med elektrisk drift: stillegående og smidig kjøring, umiddelbar ytelse og lavere CO2-utslipp. Den har automatisk styring av kjøremodus, fleksible interiørløsninger og kan lades over natten fra en vanlig stikkontakt. Med en vegglader på 32 A er batteriet fulladet på under to timer.