Du vil bli videresendt om sekunder

Enten du skal en kort tur på butikken eller ut på en lengre kjøretur, på ferie med hele familien eller bare kjøre barna til fritidsaktiviteter: Her finner du bilen for deg. CITROËN har MPV-er med svært fleksible løsninger som passer perfekt for alle førere. CITROËNs MPV-er - CITROËN C4 Picasso og CITROËN Grand C4 Picasso – har innovativ utvendig design og komfortable, romslige og fleksible løsninger innvendig. Dette er praktiske biler som er kompromissløse når det gjelder kjøreglede, sikkerhet og kjøreopplevelse.

 

 

voiture-monospace-grand-citroen-c4-picasso

CITROËN
Grand C4 SpaceTourer

CITROËN Grand C4 SpaceTourer er en 7-seters MPV designet for å dekke familiens behov i hverdagen. Med god plass, oppbevaringsrom og fleksibel design, er CITROËN Grand C4 SpaceTourer et godt valg når du skal ut på veien med familie eller venner. Denne modellen tilfredsstiller de høyeste krav både når det gjelder komfort og sikkerhet for alle i bilen.

CITROËN C4 SPACETOURER

C4 SpaceTourer er en moderne og allsidig MPV for hele familien. Den har intelligente førerassistentsystemer, behagelig styring, høy komfort takket være Citroën Advanced Comfort®-programmet og leveres med det aller nyeste innen effektivitet og sikkerhet. CITROËN C4 SpaceTourer inspirerer til nye kjøreturer og passer perfekt uansett hvor turen går.
voiture-monospace-citroen-c4-picasso
Top