Du vil bli videresendt om sekunder

Er du på jakt etter en komfortabel og praktisk SUV med god plass? Da trenger du ikke å lete lenger. Citroën’s SUV-er byr på dristig og unikt design, overlegen komfort, omfattende avansert utstyr (inkludert førerassistentsystemer, multimedietjenester og sikkerhetsutstyr) og svært god plass. Bli bedre kjent med C3 Aircross, C5 Aircross og C5 Aircross Hybrid.

Nye C3 aircross desktop

CITROËN C3 AIRCROSS

Med sitt kraftige, korte og høye panser skiller den nye C3 AIRCROSS seg ut i SUV-segmentet. Den gir et robust inntrykk, og både foran og bak har den en iøynefallende lyssignatur. Samtidig er ikke designen aggressiv, men har derimot en fin horisontal balanse og sjenerøse konturer. C3 AIRCROSS egner seg like godt i byen som på landeveien, og gjør kort og godt hverdagen litt enklere.

CITROËN C5 AIRCROSS

CITROEN avdekker nå nye C5 Aircross SUV, en klassisk formet SUV med hjuldiameter på 720mm, et robust og muskuløst design samt en høy bakkeklaring på 230mm. Den unike personligheten og sterke stilvalg med blant annet de Airbump®-inspirerte senkende dør- og hjulbuebeskyttelsene, lasteholdere og en rekke tilpasningsmulighter gjør bilen til 100% Citroën i design og karakter.
Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross
Hyrbid

CITROËN C5 AIRCROSS SUV HYBRID

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid er Citroëns første plug-in hybridbil, som markerer begynnelsen av reisen vår til en 100% elektrifisert modellrekke innen 2025. Citroën C5 Aircross SUV Hybrid er perfekt for kunder som leter etter et “to-i-ett” kjøretøy. Kombinerer fordelene med 100% elektrisk kjøring for den daglige bypendlingen, som tilbyr en rekkevidde på opptil 31 mil, og en forbrenningsmotor for lengre reiser.

OPPLEV SUV-ENE VÅRE PÅ FILM

CITROËN SUV SIKKERHETS-TEKNOLOGI

Citroen-SUV-Technology-Active-Safety-Brake

ACTIVE SAFETY BRAKE

Dette er en betryggende sikkerhetsfunksjon som minimerer risikoen for kollisjoner. Fungerer fra 3 km/t, oppdager både faste eller bevegelige hindringer, så vel som fotgjengere. Hvis systemet oppdager en kollisjonsrisiko, sender Active Safety Brake et varsel til sjåføren, og hvis ikke sjåføren reagerer, stopper systemet bilen automatisk.

Citroen-SUV-Technology-Hill-Start-Assist

HILL START ASSIST

Hill Start Assist er designet for å forhindre uønsket bevegelse når du slipper bremsepedalen i oppoverbakke. Fungerer med stigninger over 3%. Den holder kjøretøyet i omtrent 2 sekunder, og gir deg tid til å bevege deg rolig fra bremse til gasspedal.

Citroen-SUV-Technology-Blind-Spot-Monitoring

BLIND SPOT MONITORING SYSTEM

Dette overvåkingssystemet er virkelig nyttig på veier med flere felt, og advarer deg hvis det er et kjøretøy i blindsonen ved å varsle med oransje LED-lys i hjørnet av sidespeilet. Hvis du er på vei mot det oppdagede kjøretøyet, vil den rette posisjonen din automatisk.

Citroen-SUV-Technology-Speed-Limit-Recognition-recommendation

SPEED SIGN RECOGNITION & RECOMMENDATION

Ved å holde deg fullstendig informert om fartsgrenser til enhver tid, bruker denne innovasjonen et kamera for å oppdage skilt, slik at du kan justere cruisekontrollen eller fartsbegrenseren til å matche.

 

 

 

(Vær oppmerksom på at noen spesifikasjoner kan være avhengig av modell og versjoner)

Citroen-SUV-Technology-Driver-Attention-Alert

DRIVER ATTENTION ALERT

Ved å evaluere retningsendringer i forhold til veimerking, kan Driver Attention Alert analysere sjåførens våkenhet og sende en advarsel når det er nødvendig. Dette er en nyttig sikkerhetsfunksjon; spesielt på veier der fartsgrensen er over 60 km/t.

Citroen-SUV-Technology-Lane-Departure-Warning-System

LANE DEPARTURE WARNING SYSTEM

Ved å bruke et kamera for å gjenkjenne forskjellige veimerkinger, styrer dette systemet forsiktig kjøretøyet tilbake i riktig kjørefelt hvis det oppdager en retningsendring uten at indikatorene er brukt.

Top