Du vil bli videresendt om X sekunder [cle1: SECONDES Lang:nb]

Er du på jakt etter en sporty bil? Da trenger du ikke å lete lenger. CITROËNs SUV-er overbeviser med dristig og moderne design, overlegen komfort, omfattende avansert utstyr (inkludert førerassistentsystemer, multimedietjenester og sikkerhetsutstyr) og enestående veigrep. CITROËN C4 Cactus og CITROËN C4 Aircross er merkets ledende SUV-modeller.

Nye C3 aircross desktop

CITROËN C3 AIRCROSS

Med sitt kraftige, korte og høye panser skiller den nye C3 AIRCROSS seg ut i SUV-segmentet. Den gir et robust inntrykk, og både foran og bak har den en iøynefallende lyssignatur. Samtidig er ikke designen aggressiv, men har derimot en fin horisontal balanse og sjenerøse konturer. C3 AIRCROSS egner seg like godt i byen som på landeveien, og gjør kort og godt hverdagen litt enklere.

CITROËN C5 AIRCROSS

CITROEN avdekker nå nye C5 Aircross SUV, en klassisk formet SUV med hjuldiameter på 720mm, et robust og muskuløst design samt en høy bakkeklaring på 230mm. Den unike personligheten og sterke stilvalg med blant annet de Airbump®-inspirerte senkende dør- og hjulbuebeskyttelsene, lasteholdere og en rekke tilpasningsmulighter gjør bilen til 100% Citroën i design og karakter.
Nieuwe SUV Citroën C5 Aircross

OPPLEV SUV-ENE VÅRE PÅ FILM

.

Top