Hopp til innholdet
Kombimodeller

CITROËNS KOMBIMODELLER

Alle kombimodellene fra Citroën byr på høy komfort og stilig design. Med slanke silhuetter, flytende linjer, komfortabelt interiør og avanserte teknologier forener Citroëns kombimodeller det elegante med det praktiske. 

NYE CITROËN C5 X

C5 X er et godt eksempel på Citroëns nye designfilosofi og er elegant som en sedan, dynamisk som en stasjonsvogn og høyreist som en SUV. 

Citroën Advanced Comfort®-programmet sørger for at Citroën C5 X er behagelig å kjøre. 

Citroën C5 X har moderne teknologi som gjør hverdagen enklere, blant annet utvidet head-up-display, førerassistentsystemer med funksjoner for delvis selvkjøring og ny 12-tommers HD-berøringsskjerm med stemmestyring.

NYE CITROËN C5 X HYBRID

Nye Citroën C5 X Hybrid er en allsidig bil med hybriddrift. Den er utstyrt med avansert teknologi og byr på komfort i toppklassen. 

Stillegående kjøring uten vibrasjoner, behagelig fjæring, myke Advanced Comfort-seter, ergonomisk utforming og enkel betjening av funksjoner og tjenester gir en unik kjøreopplevelse. 

NYE CITROËN C4

Den kompakte kombimodellen Citroën C4 kommer nå i en ny generasjon. Fjæring med Progressive Hydraulic Cushions® og Advanced Comfort-seter gjør den perfekt til lengre kjøreturer. 

Nye Citroën C4 har en robust og markant design med store hjul og kraftfulle linjer. 

NYE CITROËN Ë-C4

Nye Citroën ë-C4 er elegant som en kombi og robust som en SUV, og er utstyrt med et batteri på 50 kWh med en rekkevidde på opptil 350 km (WLTP). De myke Advanced Comfort-setene og de brukervennlige tjenestene gir førsteklasses komfort. Denne elektriske kombimodellen har flere detaljer som skiller den fra modellen med forbrenningsmotor, for eksempel ë-monogram på skjermene og bakparten og 18-tommers Crosslight lettmetallfelger som er spesialutviklet for å spare energi.