Hopp til innholdet
Bygg din Citroën ë-C4

Bygg din nye Citroën C4 eller ë-C4

Den nye Citroën C4 er en kompakt sedan med aerodynamisk og robust design. I bilkonfiguratoren kan du tilpasse den nye Citroën C4 med bensin- og dieselmotor eller den nye elbilen Citroën ë-C4 og få akkurat den bilen du vil ha. Velg ønsket drivlinje og utstyrsversjon, og tilpass utstyret og designen etter eget ønske. 

Utstyrsversjoner 

Nye Citroën C4 og ë-C4 fås i fem utstyrsversjoner: Live, Feel, Feel Pack, Shine og Shine Pack. Alle versjonene leveres med standardutstyr som sørger for høy komfort og sikkerhet, og har i tillegg hver sin pakke med utstyr og tilbehør. 

Motorer 

Den nye Citroën C4 fås med den nye generasjonen Euro 6d bensinmotorer (PureTech 100, 130 eller 155 S&S) eller dieselmotorer (BlueHDi 110 eller 130 S&S) og med manuell girkasse eller 8-trinns automatgirkasse (EAT8). Den nye Citroën ë-C4 har en motor på 136 hk (100 kW) og en rekkevidde på inntil 350 km. 

Innvendig og utvendig design

Den nye Citroën C4 og ë-C4 fås i lakkfargene Banquise hvit, Obsidien sort, Platinium grå, Iceland blå, Acier grå, Elixir rød og Caramel brun. I tillegg kan du utstyre bilen med ulike typer hjulkapsler eller med 16-tommers lettmetallfelger i Aeroblade Dark eller diamantfinish (alt etter versjon).

Innvendig kan du velge mellom svart, grått, blått og rødt stoff som setter et stilfullt og elegant preg på kupeen.

Mål

Nye Citroën C4 og ë-C4 har godt med benplass til både føreren og passasjerene. Avstanden fra baksetet til setene foran er 198 mm. Bilen har dessuten mange praktiske oppbevaringsmuligheter og er utstyrt med USB-porter til alle. De kompakte målene gjør at bilen lett kommer frem både i byen og på landeveien. Bagasjerommet har et volum på 380 liter, og gulvplaten kan justeres i to høyder. I tillegg kan du slå ned ett av baksetene eller alle tre baksetene for å få mer bagasjeplass. 

Utstyr og tilbehør

Nye Citroën C4 og ë-C4 leveres med omfattende standardutstyr som sikrer høy komfort og sikkerhet, blant annet sikkerhetspakke, bakkestartassistent, dekktrykkvarsling og håndfri. Du kan også velge annet komfort- og sikkerhetsutstyr, som ratt- og setevarme, takluke i glass, Park Assist 360 med mer.