Vi bruker informasjonskapsler/cookies fordi vi vil gjøre våre nettsider brukervennlig og hele tiden forbedre de. Hvis du vil fortsette å bruke nettsiden, godtar du dermed bruk av informasjonskapsler/cookies.

Om våre informasjonskapsler

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NB] [cle1: SECONDES Lang:NB]

Mirror Screen-tjenestene i detalj

Med Mirror Screen blir mobiltelefon og bilens berøringsskjerm to sider av samme sak.

Favorittappene dine som du bruker til daglig, blir nå også tilgjengelige når du sitter bak rattet. Mirror Screen gjengir mobilappene dine på bilens berøringsskjerm.

Alt du trenger å gjøre, er å koble til mobilen ved hjelp av en kabel og aktivere Mirror Screen-modusen på bilens 7-tommers berøringsskjerm. Mirror Screen bruker mobiltelefonens dataabonnement, så det påløper ikke ytterligere abonnementskostnader(1).

I tillegg til at visningen er større enn på mobiltelefonen, blir det også tryggere å bruke appene når du kjører: Du kan slå på nettradioen og finne riktig kanal ved hjelp av talestyring eller bevegelser eller diktere eller få lest opp en SMS uten å flytte blikket fra veien!    

(1)Unntak er kjøp av betalingsapper, abonnementer på de enkelte appene og eventuelle omkostninger knyttet til bruk i utlandet. Mirror Screen-funksjonen fås som standard- eller ekstrautstyr, avhengig av versjon.

520x293_Apple_CarPlay

Mirror Screen-systemene

APPLE CARPLAY

747x322_Apple-Car-Play

Hvis du er iPhone-bruker, gjør Apple CarPlay™ det enkelt å ringe, bruke Maps, høre på musikk og få tilgang til meldinger ved hjelp av talekommandoer eller skjermberøring.

Uten å flytte blikket fra veien kan du aktivere talestyringsfunksjonen Siri, enten fra bilens berøringsskjerm eller ved å holde talestyringsknappen under rattet inne. Med Siri får du tilgang til kontaktlisten din og kan både ringe og lytte til eller diktere meldinger uten å så mye som å se på telefonen.

Apple CarPlay gjør det også mulig å bruke visse lydapper, som Spotify og Stitcher, mens du sitter bak rattet.

ANDROID AUTO

747x322_android-auto-logo-custom

For å kunne benytte deg av Android Auto™ må du ha en bil eller en bilradio som er kompatibel med Android Auto™, og en mobiltelefon med operativsystemet Android 5.0 (Lollipop) eller nyere.

Det første du må gjøre, er å laste ned Android Auto-appen fra Google Play og installere den på mobilen.

Når du har koblet Android-telefonen til bilen eller den kompatible bilradioen, vil Android Auto™ vise appene dine på skjermen i bilen.

MIRRORLINK®

747x322_Mirror_Link

Med MirrorLink® blir det enkelt og trygt å benytte seg av apper** som er installert på en mobiltelefon*, direkte fra bilens berøringsskjerm med et grensesnitt tilpasset bruk under kjøring. Du kan få tilgang til navigasjonsapper, førerassistentsystemer, musikk og telefonfunksjoner.

Appene kjører på mobiltelefonen, men vises på skjermen i bilen, og lyden spilles av over bilens lydanlegg.

Løsningen fungerer med et stort utvalg av de appene du bruker til daglig, vist i et format tilpasset bilkjøring, der det er tatt hensyn til trafikksikkerheten.

*gjelder kompatible telefoner
**gjelder kompatible apper

Hvordan oppdaterer jeg C1?

CITROËN C1 er utstyrt med Mirror Screen-funksjonen, som gjør det mulig å styre en kompatibel mobiltelefon fra bilens 7-tommers berøringsskjerm.

Vi har gitt funksjonen en overhaling, og flere nye smarttelefoner og apper kan i dag styres fra og vises på bilens berøringsskjerm.

Du kan få tilgang til de nye funksjonene allerede i dag ved å oppdatere programvaren* på bilens 7-tommers berøringsskjerm til MirrorLink® versjon 1.1.

Fremgangsmåten er enkel, og du kan laste ned instruksjonene her.

*Avhengig av når din C1 ble produsert, kan den nye versjonen av programvaren allerede være installert fra fabrikk.

C1
Top