Du vil bli videresendt om sekunder

Mirror Screen-tjenestene i detalj

Med Mirror Screen blir mobiltelefon og bilens berøringsskjerm to sider av samme sak.

Favorittappene dine som du bruker til daglig, blir nå også tilgjengelige når du sitter bak rattet. Mirror Screen gjengir mobilappene dine på bilens berøringsskjerm.

Alt du trenger å gjøre, er å koble til mobilen ved hjelp av en kabel og aktivere Mirror Screen-modusen på bilens 7-tommers berøringsskjerm. Mirror Screen bruker mobiltelefonens dataabonnement, så det påløper ikke ytterligere abonnementskostnader(1).

I tillegg til at visningen er større enn på mobiltelefonen, blir det også tryggere å bruke appene når du kjører: Du kan slå på nettradioen og finne riktig kanal ved hjelp av talestyring eller bevegelser eller diktere eller få lest opp en SMS uten å flytte blikket fra veien!    

(1)Unntak er kjøp av betalingsapper, abonnementer på de enkelte appene og eventuelle omkostninger knyttet til bruk i utlandet. Mirror Screen-funksjonen fås som standard- eller ekstrautstyr, avhengig av versjon.

520x293_Apple_CarPlay

Mirror Screen-systemene

747x322_Apple-Car-Play

APPLE CARPLAY

Hvis du er iPhone-bruker, gjør Apple CarPlay™ det enkelt å ringe, bruke Maps, høre på musikk og få tilgang til meldinger ved hjelp av talekommandoer eller skjermberøring.

Uten å flytte blikket fra veien kan du aktivere talestyringsfunksjonen Siri, enten fra bilens berøringsskjerm eller ved å holde talestyringsknappen under rattet inne. Med Siri får du tilgang til kontaktlisten din og kan både ringe og lytte til eller diktere meldinger uten å så mye som å se på telefonen.

Apple CarPlay gjør det også mulig å bruke visse lydapper, som Spotify og Stitcher, mens du sitter bak rattet.

747x322_android-auto-logo-custom

ANDROID AUTO*

For å kunne benytte deg av Android Auto™* må du ha en bil eller en bilradio som er kompatibel med Android Auto™*, og en mobiltelefon med operativsystemet Android 5.0 (Lollipop) eller nyere.

Det første du må gjøre, er å laste ned Android Auto-appen fra Google Play og installere den på mobilen.

Når du har koblet Android-telefonen til bilen eller den kompatible bilradioen, vil Android Auto™ vise appene dine på skjermen i bilen.

*Ikke tilgjengelig i Norge

747x322_Mirror_Link

MIRRORLINK®

Med MirrorLink® blir det enkelt og trygt å benytte seg av apper** som er installert på en mobiltelefon*, direkte fra bilens berøringsskjerm med et grensesnitt tilpasset bruk under kjøring. Du kan få tilgang til navigasjonsapper, førerassistentsystemer, musikk og telefonfunksjoner.

Appene kjører på mobiltelefonen, men vises på skjermen i bilen, og lyden spilles av over bilens lydanlegg.

Løsningen fungerer med et stort utvalg av de appene du bruker til daglig, vist i et format tilpasset bilkjøring, der det er tatt hensyn til trafikksikkerheten.

*gjelder kompatible telefoner
**gjelder kompatible apper

Top