INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

Du vil bli videresendt om sekunder

UTVID KOMFORTSONEN

Prøvekjør den hos din forhandler.

Citroën C5 Aircross er selve flaggskipet i vårt Advanced Comfort-program og vi tror den vil gi deg den mest komfortable kjøreopplevelsen du har hatt. Vårt unike fjæringssystem og fantastiske seter sørger for nettopp det.

Med C5 Aircross får du mange innovative og brukervennlige funksjoner med på kjøpet

  • Fjæring med Progressive Hydraulic Cushions™
  • 3 individuelle justerbare bakseter
  • Panoramasoltak
  • Bagasjekapasitet opptil 720 liter
  • Advanced Comfort-seter (utstyrsnivå shine)
  • Safety Brake 140 km/t
  • Digitalt instrumentpanel 12.3"
  • 8" Connected Radio DAB+ touchskjerm og Bluetooth

OPPDAG NYE C5 AIRCROSS SUV HYBRID

Citroën C5 Aircross SUV kommer nå i hybridversjon! Citroën C5 Aircross SUV Hybrid er den første hybridmodellen med plug-in. Citroën C5 Aircross SUV Hybrid kombinerer alle fordelene med en 100% elektrisk tur for daglige reiser, allsidigheten og autonomien som bensinmotoren gir for lengre reiser. Den kan kjøres i elektrisk modus opptil 135 km/t, med en elektrisk rekkevidde på 50 km og CO²-utslipp på 39 gr i WLTP-standard.

 

VELKOMMEN INN I C5 AIRCROSS SUV

Design2_CL.18.023.002_597X500

DESIGN SOM SLIPPER SOLA INN

En tøff og uttrykksfull identitet

Citroën C5 Aircross er 4,50 meter lang, hjulene har en diameter på 720 mm og bakkeklaringen er på 230 mm. Bilen skiller seg ut med Airbumps med farget innsats, terskelplate, hjulbuebeskyttere og tøffe takbøyler i to toner. Dette er en kraftig og spenstig bil med mye personlighet. C5 Aircross er dessuten utstyrt med panoramasoltak som gjør det lett å sanke D-vitaminer, selv i vinterhalvåret.

DEN BESTE GODSTOLEN FINNER DU I BILEN

En kupé som beskytter og skaper velvære

Kupeen i SUV C5 Aircross er imponerende romslig, med høye seter som gir godt overblikk. Den har generøse og myke former, samtidig som den er funksjonell. Få full oversikt med en 12,3-tommers skjerm som viser kjøreinformasjonen i synsfeltet ditt.
C5-Aircross-Design

NYSGJERRIG PÅ HVORDAN C5 AIRCROSS SUV BLE TIL?

Lær mer om hvordan vi designet og produserte det nyeste tilskuddet til Citroën-familien i videoen under.

VELG DITT FAVORITTINTERIØR

C5 Aircross SUV fås med en rekke ulike interiørmuligheter. Velg mellom 11 utvendige kombinasjoner, med sju karosserifarger (Hvit Banquise, Metallic-lakk og Perlemor) og tre fargepakker (sølv, hvit og rød). De utvendige fargene kan kombineres med tak og speilhus lakkert i sort. Førerhuset kan også tilpasses med fem temaer som spiller på lys, varme og eksklusivitet. I tillegg til standardtemaet er også Metropolitan Beige, Metropolitan Grey og Hype Brown tilgjengelige.

SLIK SER INTERIØRTEMAENE I C5 AIRCROSS UT

MetropolitanGrey_18P54_747X400

Metropolitan Grey**

Metropolitan Grey er et elegant ton-i-ton-interiør med seter i kornet skinn og Graphite-stoff med lysere kanter. Midtkonsoll og dashbordelementer er også i grått.

HypeBrown_18P56_747X400

Hype Brown*

Hype Brown er et interiør i toppklasse. Setene er gjort i brunt nappaskinn og sort stoff med skinneffekt og kanter i lysgrå Alcantara. Midtkonsoll, dashbord og instrumentpanelet er i brunt. Rattet leveres i fullnarvet sort/brunt skinn.

MetropolitanBeige_18P27_747X400

Metropolitan Beige*

Metropolitan Beige* fremhever den romslige kupeen. Setene kommer i kornet grått skinn og grått stoff, mens midtkonsollen og dashbord-elementene er i grå beige. *Ekstrautstyr.

EN REN FORNØYELSE Å KJØRE

  

Fjæring med Hydraulic Cushions®
Fjæring med Hydraulic Cushions®

Progressive Hydraulic Cushions er en støtdempende teknologi som har blitt oppfunnet og utviklet av oss i Citroën. Både store og små ujevnheter blir absorbert, og du får en stødig og dynamisk kjøretur med eksepsjonell komfort. 

Mens klassiske fjæringssystemer består av en støtdemper, en fjær og en mekanisk endestopper, består vårt fjæringssystem av to hydrauliske endestoppere på hver side, én for dekompresjon og én for kompresjon. Når bilen blir utsatt for kraftig kompresjon og slakking, vil disse bremse bevegelsen slik at du unngår bråstopp og sprett. Ved lett kompresjon og slakking vil endestoppene gi en flyvende teppe-effekt som gjør at du svever avgårde, selv på dårlige norske veier. 

Vil du vite mer om hvordan Progressive Hydraulic Cushions fungerer? Sjekk ut videoen under.

Advanced Comfort*-seter
Advanced Comfort*-seter

Setene i Citroën C5 Aircross er brede og komfortable, nesten som lenestolen du har hjemme i stua. Skum med høy tetthet i midten og tykt og teksturert skum på overflaten gir deg et mykt, men samtidig fast sete med god støtte. Her er det bare å lene seg tilbake å nyte kjøreturen. 

I forsetene sørger setevarmen for å tine deg opp på kalde vinterdager. Og har du en ekstra stressende uke setter du på bare på massasjesystemet* som fungerer ved hjelp av åtte luftlommer plassert i seteryggen. Du og passasjeren i forsetet kan enkelt bruke berøringsskjermen for å velge mellom fem ulike programmer som kombinerer massasje av korsrygg, rygg og skuldre. Forsetene kan i tillegg stilles inn i høyden, og hodestøttene kan reguleres både i høyde og lengde. *Ekstrautstyr

Fleksibilitet
Fleksibilitet

Med tre individuelle bakseter er Citroën C5 Aircross helt unik i sitt segment. Alle setene er like brede og gir samme komfort til den som sitter i midten som til de som sitter ved vinduene. De kan justeres forover og bakover med 150 mm og foldes helt ned, noe som gjør det mulig å optimalisere plassen i kupeen eller i bagasjerommet, alt etter behov. Setene kan også justeres på skrå i fem forskjellige posisjoner så selv din mest langbeinte kompis får god plass i baksetet.

PROGRESSIVE HYDRAULIC CUSHIONS® fjæring

Denne teknologien, som har blitt oppfunnet og utviklet av Citroën, gir SUV Citroën C5 Aircross støtdemping av en helt unik komfort. Store deformasjoner og små uregelmessigheter blir absorbert, og man har inntrykk av at bilen flyr over veien, stødig og dynamisk med en helt eksepsjonell komfort. Mens klassiske fjæringssystemer består av en støtdemper, en fjær og en mekanisk endestopper, består Progressive Hydraulic Cushions®-systemet av to hydrauliske endestopper på hver side, én for dekompresjon og én for kompresjon. Når det forekommer kraftig kompresjon og slakking, vil disse hydrauliske endestoppene bremse bevegelsen på en progressiv måte, noe som gjør at man unngår brå stopp- og sprettebevegelser. Ved lette kompresjoner og slakkinger vil disse endestoppene gir en «flytende teppe»-effekt som visker ut alle små uregelmessigheter.

 

C5-Aircross-SUV-Advanced-Comfort-Seats

ADVANCED COMFORT-SETER

Setene i SUV Citroën C5 Aircoss er brede og komfortable, som lenestolen hjemme hos deg selv. De har en innovativ oppbygging, med skum med høy tetthet i midten og tykk, teksturert skum på overflaten, noe som gir en myk, men samtidig fast komfort og et sete med god støtte. Garantert komfort på både korte og lange turer. I tillegg til varme har forsetene et flerpunkts massasjesystem* som fungerer ved hjelp av åtte luftlommer plassert i seteryggen. Føreren og forsetepassasjeren bruker berøringsskjermen til å velge mellom fem tilgjengelige massasjeprogrammer, som kombinerer massasje av korsrygg, rygg og skuldre.

SUV Citroën C5 Aircross har seter med perfekt støtte. Forsetene kan reguleres i høyden, og hodestøttene kan reguleres i høyden og i lengden.

*Ekstrautstyr

Modular-SUV

DEN MEST FLEKSIBLE SUV-EN I KLASSEN

Med tre individuelle bakseter er Citroën C5 Aircross unik i segmentet. Alle setene er like brede, og gir samme komfort til den som sitter i midten som til de som sitter på sideplassene. De kan justeres forover/bakover 150 mm, noe som gjør det mulig å optimalisere plassen i kupeen eller i bagasjerommet alt etter behov. De kan justeres på skrå i 5 forskjellige posisjoner, for optimal komfort. Og de kan enkelt foldes ned slik at man oppnår et helt flatt gulv.

C5-Aircross-Comfort

SENK SKULDRENE- VI TAR KOMFORT PÅ ALVOR

Lydisolert kupé med himmelsk komfort

Citroën C5 Aircross SUV bruker avanserte metoder for lydisolering slik at du får perfekt isolasjon fra forstyrrelser utenfra. Vi har redusert støyen fra både bil og vei ved å bruke lyddempende, isolerende glass i vinduene, og vi har viet ekstra oppmerksomhet til lydisolering av motorrommet. For å gi deg beste mulig opplevelse har bilen et eget system for rensing av luft i kupeen – vi kaller det AQS* eller Air Quality System. AQS oppdager forurensning som kommer utenfra og tilpasser automatisk luftsirkulasjonen. *Avhengig av versjon.

VI TESTET!

Pressen mener den kan være «komfortmesteren». Men hvor god er egentlig den hydrauliske fjæringen og komfort-setene i nye Citroën C5 Aircross? Vi testet.

Mange av oss har på et eller annet tidspunkt lekt med tanken om å ta en tatovering. Men hvordan ville du stilt deg til å gjøre det i en bil, med en av Norges beste rallysjåfører bak rattet? I videovinduet over kan du se hvordan det gikk da vi gjorde akkurat det.

DIMENSJONER

LENGDE:

4500 mm

BREDDE:

1969/2099 mm

HØYDE:

mm

VOLUM:

580 / 1630 Liter

GOD FLYT MELLOM BIL OG MOBIL

TechnologiesGal_CL.18.023.017_1500X500

SUV Citroën C5 Aircross har en rekke avanserte tilkoblingssystemer som sørger for god flyt mellom din digitale verden og bilen. I tillegg får du 20 kjøreassistansesystemer* som forbedrer sikkerheten og gjør hverdagen enklere. *Avhengig av versjon.

KJØR TRYGT MED 19 FØRERASSISTANSESYSTEMER

HighwayDriverAssist2_CL.18.023.020_747X400

HIGHWAY DRIVER ASSIST

Denne teknologien er første steg på veien mot selvkjørende biler og gjør det mulig for deg å overlate deler av kjøringen til bilen. Systemet sørger for at du holder deg i filen og at du har god avstand til bilen foran. I tillegg kombineres teknologiene fra Adaptive Cruise Control med Stop&Go-funksjonen, som gjør bilen i stand til å starte og stoppe automatisk basert på farten til bilen foran. Krypkjøring blir en lek fra nå av.

RecoPanneaux_747X400

REGISTRERING AV TRAFIKKSKILT OG ANBEFALT HASTIGHET*

Systemet gir deg løpende informasjon om fartsgrensene når du kjører forbi fartsskilt. Du kan velge om du vil akseptere hastigheten systemet anbefaler, og la bilen regulere farten selv. Systemet kjenner også igjen skiltene «Stopp», «Innkjøring forbudt» og «Forbikjøring forbudt».

Commutation_747X400

AUTOMATISK VEKSLING MELLOM FJERN- OG NÆRLYS*

Er du litt rask på avtrekkeren når du kjører i mørket? C5 Aircross veksler automatisk mellom fjern- og nærlys når det kommer biler i motsatt retning eller trafikkforholdene endres. Dette gir deg optimalt lys og forhindrer at du blender andre trafikanter.

6-Connectivity-Technologies

TEKNOLOGI

6 DIGITALE SYSTEMER GJØR BILTUREN LEKENDE LETT

Citroën C5 Aircross SUV har seks avanserte tilkoblingssystemer. En åttetommers berøringsskjerm gjør det enkelt å endre innstillinger og gir rask tilgang til multimediesystemet, telefonen, klimaanlegget og GPS-en. Bilen byr i tillegg på funksjoner som Mirror Screen, Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box med SOS og veihjelp-pakke, trådløs mobillader og ConnectedCAM Citroën.

MOTORER

GLI AV GÅRDE MED 8 GIR

I C5 Aircross kan du velge mellom flere toppmoderne og effektive Euro 6.2-motorer som garantert øker kjøregleden din. Bilen leveres enten med BVM6, en 6-trinns manuell girkasse, eller med EAT8*, en helt ny automatisk åttetrinns girkasse. Denne reduserer drivstofforbruket med opp til syv prosent sammenlignet med forrige generasjon, og gir smidige, sømløse girskift takket være optimal utveksling mellom motor og girkasse. Hendlene ved rattet brukes til å skifte gir manuelt, uten at du mister den automatiske funksjonen. *Avhengig av versjon
EAT8-Gearbox

CITROËN GARANTI OG SERVICEAVTALER

Les mer om Citroën’s nybilgaranti og serviceavtaler her.

Top