INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

Du vil bli videresendt om sekunder

EN FRISK, BEHAGELIG OG TEKNOLOGISK OPPLEVELSE SOM FÅR DEG TIL Å SLAPPE AV

I salg fra 2. halvår 2021

  

Nye Citroën C5 X er elegant som en sedan, dynamisk som en stasjonsvogn og høyreist som en SUV.

Med Citroën Advanced Comfort® slapper du helt av i en kupé som gir deg en ordentlig lounge-følelse.

Toppmoderne teknologi forenkler hverdagen, med Extended Head Up Display, adaptiv cruisekontroll og et nytt kommunikasjonsgrensesnitt på den 12-tommers trykkskjermen med naturlig talegjenkjenningsteknologi.  

SE VIDEOEN

ET DRISTIG KAROSSERI

Silhouette3_CL.21.009.016_1500X500

Nye Citroën C5 X skiller seg ut i et ellers tradisjonelt segment. Bakluken har bred åpning og lav lasteterskel. Det lange panseret, de flytende linjene, den høye midtlinjen og høyden over bakhjulene skaper et aerodynamisk særpreg.

Bilen er høyere enn en tradisjonell sedan, og SUV-kunder vil bli svært begeistret for 720 mm-hjulene og de rause målene:


- 4805 mm lang
- 1865 mm bred
- 1485 mm høy
- med en akselavstand på 2785 mm


Citroëns lyssignatur i V-form finner du både foran og bak.

BLI MED PÅ TUR I FULL KOMFORT

En kupé som gir deg ekte lounge-følelse

Confort_CL-21.009.011_1500X500

Advanced Comfort-setene i nye Citroën C5 X setter en ny standard for komfort med karakteristisk polstring, høydensitetstrekk og tykt, strukturert skum. Sammen med et rent og oversiktlig dashbord får du mye boltreplass.

Baksetene har usedvanlig stor benplass, komfortabelt alburom og sjenerøs takhøyde. Bagasjerommet er som på en sedan, med lastekapasitet på 545 l og opptil 1640 l med nedfelt baksete. Bakluken er elektrisk og kan åpnes selv om man har hendene fulle. Glassflatene i 360° slipper inn mye lys, og støyen er behagelig med lydisolerte for- og bakvinduer. Citroën C5 X er også utstyrt med Citroën Advanced Comfort-fjæring som skaper en «flygende teppe»-effekt.

EKTE KOMFORT MED LADBAR HYBRID

EConfort_CL.21.009.007_1500X500

Nye Citroën C5 X leveres også som ladbar hybrid med 225 hk og mer enn 50 km rekkevidde på ren elektrisk drift.

Det er nok til de fleste turer i hverdagen, og man kan kjøre opp til 135 km/t. ved å lade bilen hjemme, på jobben eller på en offentlig ladestasjon kan man derfor kjøre sine faste ruter hele uken uten å bruke forbrenningsmotoren. Citroën C5 X ladbar hybrid skrur kontroll og komforten opp et hakk med den brukervennlige og aktive Citroën Advanced Comfort®-fjæringen som gjør det mulig å kjøre rundt behagelig, stille, smidig og vibrasjonsfritt.   

TEKNOLOGI SOM SKAPER VELVÆRE

Technologies_CL-21.009.027_1500X500

Citroën C5 X har det nyskapende Extended Head Up Display, et system hvor føreren ser all nyttig informasjon gjennom frontruten, slik at styringen blir mindre utmattende. Bilen har et nytt kommunikasjonsgrensesnitt, My Citroën Drive Plus, som sammen med en 12-tommers HD-trykkskjerm fungerer som et nettbrett. Dette systemet har talegjenkjenningsteknologi. Nye Citroën C5 X har også en rekke førerassistentsystemer:
- Highway Driver Assist, den adaptive cruisekontrollen fra Citroën
- blindsonevarsler (70 m avstand)
- Rear Cross Traffic Alert, som oppdager biler i bevegelse mens du rygger
- Top 360 Vision, som gjør det enklere å manøvrere ved å vise omgivelsene på trykkskjermen

Top